Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Βρήκε «λύση» για το μεταναστευτικό η Χριστοδουλοπούλου: Να τους διασπείρουμε σε όλη τη χώρα για να λιάζονται! ΒΙΝΤΕΟ

adult-ma-AAAe
Συνάντηση με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είχε χθες η, γνωστή για τις προκλητικές δηλώσεις της, Τασία Χριστοδουλοπούλου, αναπληρώτρια υπουργός υπεύθυνη για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.


Στην εν λόγω συνάντηση τους ανέπτυξε το πρόγραμμά της για την αντιμετώπιση των λαθρομεταναστευτικών ροών, που βαίνουν ολοένα και πιο πολύ διογκούμενες.

Το σχέδιό της, όπως παρουσιάστηκε στους δημάρχους και τους περιφερειάρχες, συνοψίζεται στην διασπορά του προβλήματος σε όλη την Ελλάδα και την δημιουργία μίας μικρής «βόμβας» σε κάθε πόλη.

Συγκεκριμένα είπε ότι θα πρέπει να αποσυμφορηθούν τα νησιά, προφανώς επειδή δίδεται κακή εικόνα, και να μεταφερθούν σε όλη τη χώρα, σε χώρους που θα υποδείξουν οι δήμοι.

Κατά τα άλλα έκανε διάφορες δηλώσεις άνευ ουσίας, σχετικά με το ότι «το πρόβλημα είναι και ευρωπαϊκό», ότι «πρέπει να βοηθήσει η Ευρώπη» και άλλα τέτοια που έλεγαν τόσα χρόνια το πασόκ και η νουδούλα, με αποκλειστικό σκοπό την είσπραξη κονδυλίων.

Το είπε, άλλωστε, και σε προηγούμενη συνέντευξή της η κυρά Τασία ότι όλα γίνονται για τα λεφτά.
Θυμίζουμε:«Αν ακούει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι λέτε για μετανάστες και λαθρομετανάστες, δεν θα εγκρίνουν κανένα κονδύλιο».

Η κυβέρνηση Σανέλ, πιστή στο δόγμα των σαμαροβενιζέλων, φορτώνει στους Έλληνες πολίτες το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, προκειμένου να εισπράττει κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να τα δίδει απευθείας στους διεθνείς τοκογλύφους.

Το πρόβλημα παραμένει μεγάλο, όσο και αν το διασπείρει η κυρά Τασία.
Η μόνη λύση είναι η εφαρμογή του νόμου, τον οποίο έχουν καταργήσει προ πολλού οι κυβερνώντες την χώρα.


Για την συνάντηση Καμίνη - Χριστοδουλοπούλου και την απόφαση να χρησιμοποιηθούν δημόσια κτίρια για την... φιλοξενία των λαθρομεταναστών, το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:
"Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο λαθροδήμαρχος Καμίνης μετατρέπουν την Αθήνα σε γκέτο λαθρομεταναστών, αδιαφορώντας πλήρως για την ασφάλεια, την περιουσία και την ζωή των Ελλήνων πολιτών. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: