Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Παρουσία του «ΖΕΥΣ» ο Αποχαιρετισμός στα RF -4E…Το «Μήνυμα» που στέλνουν οι Χειριστές μας! (video)

Παρασκευή πρωί ο και  το «ΖΕΥΣ» θα κατέβει από τον θρόνο του στο Όλυμπο και μουγκρίζοντας θα πετάξει πάνω από το διάδρομο της 110 ΠΜ συνοδεύοντας  τα θρυλικά RF -4E που βγαίνουν πια εκτός Πολεμικής Αποστολής !


Η Αναστολή της λειτουργίας της Μοίρας των Ιπταμένων Κατασκόπων  της ΠΑ  ,τα μάτια και η καταγραφή των Στόχων που τα RF -4E έστελναν τα πολεμικά μας θα σταματήσει να τροφοδοτεί τις Πολεμικές Μοίρες με υλικό …Για όλα υπάρχει ένα τέλος !

Η Στρατιωτική Ηγεσία θα είναι Παρούσα με τον Α/ΓΕΕΘΑ Επικεφαλής ,ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται ο Χαιρετισμός του Α/ΓΕΑ  Αντιπτεράρχου  (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου ,που είναι γνωστός ο δεσμός του με την 110 ΠΜ και το Α/ΤΑ !

Την ίδια ώρα οι Χειριστές των Πολεμικών Μοιρών που θα είναι για μια ακόμη ημέρα στην Ετοιμότητα αποχαιρετούν τα θρυλικά μας RF -4E της 348ΜΤΑ και στέλνουν το δικό τους Μοναδικό Μήνυμα στην Τουρκική Αεροπορία ,μέσα απο ένα video που περιγράφεται μια ακόμη καθημερινή «συνηθισμένη «μέρα στα Καταφύγια ,στις Ετοιμότητες στον  Αέρα …Λίγο πριν πατήσουν το «κουμπί»!

Ευχαριστώντας παράλληλα και την  την Μοίρα  348 ΜΤΑ της 110ΠΜ  που έστελνε τους «στόχους …στο πιάτο»!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: