Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Οι Βετεράνοι Πολεμιστές της ΕΛΔΥΚ …Μιλούν στο Veteranos.gr & Αποκαλύπτουν !

Οι Βετεράνοι Πολεμιστές της «ΕΛΔΥΚ» απο τα χωριά των Τρικάλων συμπολεμιστές του Ήρωα Σάκη Καραγιώργου στον ίδιο λόχο, μιλούν αποκλειστικά στο Veteranos.gr  & Αποκαλύπτουν  τα πάντα για την Επική Μάχη της ΕΛΔΥΚ!


Πως τους έστειλαν να χτυπήσουν τον Θύλακα Κόνιαλι αντί να χτυπήσουν τα αποβατικά των Τούρκων …Για την Βοήθεια του ΓΕΕΦ στην ΕΛΔΥΚ που δεν έφτασε ποτέ κατά τον δεύτερο Αττίλα ανήμερα της Παναγιάς !

Που ήταν οι Κύπριοι πολιτικοί την ώρα που έδιναν τα πάντα υπέρ της Κύπρου και γιατί φέρνουν την Ρετσινιά του Χουντικού ακόμη και Σήμερα 43 χρόνια μετά !

Αποκάλυψη: O Μακάριος κρατούσε τα Ρωσικά Υπερσύγχρονα Αυτόματα Όπλα στο υπόγειο της Αρχιεπισκοπής και στις Αποθήκες
…Δεν πολέμησαν όλοι αποκαλύπτουν !

Η Περιγραφή της Μάχης την ώρα που οι ΝΑΠΑΛΜ καίνε τα Πάντα στο πέρασμα της
Δεν υπήρχαν και δεν υπάρχουν Αγνοούμενοι
…Εμείς αποκαλύπτουν ,τους βλέπαμε να πέφτουν ένας προς ένα Πολεμώντας!

Όσοι έκαναν το λάθος και παραδίδονταν οι ΤούρκοΚύπριοι Παραστρατιωτικοί του Λόγχιζαν επί τόπου!

Αλήθειες και αναδρομές στα Γεγονότα που βγαίνουν στο Φως για πρώτη φορά απο τους ίδιους τους Πολεμιστές του Πεδίου της Μάχης και όχι από τα Επιτελεία και τα Γραφεία !

Έρχεται στο Veteranos.gr

 

Οι Βετεράνοι βρέθηκαν στην επιστροφή του Συμπολεμιστή τους  Σάκη Καραγιώργου στο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων Τιμώντας  έναν ακόμη  Ήρωα που έπεσε στην Κύπρο
Γεννημένος το 1953 στο Χωριό Μεγάλο Κεφαλόβρυσο  των Τρικάλων ένα Κεφαλοχώρι της Περιοχής ο Σάκης Καραγιώργος παρουσιάστηκε στο Στρατό το 1973 και επιλέχθηκε για να υπηρετήσει στην νήσο Κύπρο στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου !

Ζει  την εισβολή και το πρώτο Αττίλα Πολεμώντας  στα Υψώματα και στις Αποστολές που ανατέθηκαν στην  ΕΛΔΥΚ  και μάλιστα τραυματίζεται στο χέρι αρνούμενος να εγκαταλείψει την Μάχη !





πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: