«Καλοδεχούμενη η εισαγγελική παρέμβαση, κατά παραγγελία Στουρνάρα, γιατί «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται»» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» και σχολιάζοντας το γεγονός ότι η υπόθεση της μαγνητοφώνησης της συνομιλίας του με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, απασχολεί πλέον τη Δικαιοσύνη.

 
Δίνοντας ένα μοναδικό «σόου», μπροστά στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, που τον παρακολουθούσαν να κάνει μονόλογο, δίχως να τον διακόπτουν, ο κ. Πολάκης παραδέχθηκε και πάλι ότι τηλεφώνησε στον κ. Στουρνάρα, όταν πληροφορήθηκε ότι η Τράπεζα της Ελλάδος συνεδριάζει, για να εξετάσει τους όρους με τους οποίους έλαβε το δάνειο από την Attica Bank.

Το πιο ωραίο ήταν κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της «συνέντευξης» του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην ΕΡΤ όταν ο δημοσιογράφος Κώστας Παπαχλιμίντζος προσπάθησε να υποβάλλει ερώτημα στον Παύλο Πολάκη αλλά η παρουσιάστρια Κατερίνα Ακριβοπούλου τον γείωσε με την απίστευτη ατάκα: «Ο διάλογος θα γίνει μετά!».

Προσπαθώντας να πείσει ότι δεν ηχογράφησε τη συνομιλία με τον Γιάννη Στουρνάρα, ο κ. Πολάκης «υπερηφανεύτηκε» ότι έχει καλό μνημονικό και θυμάται τα πάντα. Ταυτόχρονα, στον μακρύ μονόλογο που έκανε στην ΕΡΤ, επιτέθηκε εκ νέου στον κεντρικό τραπεζίτη, εμπλέκοντας και την σύζυγό του και κάνοντας λόγο για «εκδικητική αντιμετώπιση» από μέρους του, μέσω του δανείου των 100.000 ευρώ.

Παράλληλα, επανέλαβε όσα υποστηρίζει για Novartis και ΚΕΕΛΠΝΟ, επιχειρώντας να… σηκώσει το λάβαρο της πάταξης της διαφθοράς. «Ε, να ζορίζομαι, ε, να το πήρα το δάνειο» είπε σε άλλο σημείο ο κ. Πολάκης.
 
 
Έψαχνε τα ντουλάπια ο Πολάκης!
Όλα αυτά μέχρι να ξεκινήσει το… σόου. Κάποια στιγμή ο κ. Πολάκης ρώτησε αν ήταν εύκολο να δείξει κάποια στοιχεία.

Με το… αναμενόμενο κλισέ «ζωντανή εκπομπή είμαστε, αυτά συμβαίνουν στις ζωντανές εκπομπές», οι δημοσιογράφοι του έδωσαν το ελεύθερο και τότε ο κ. Πολάκης σηκώθηκε και ξεκίνησε να ψάχνει τα ντουλάπια (!) του γραφείου του για να δείξει στην κάμερα… αμέτρητα χαρτιά.
Δείτε βίντεο: