Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Σε εξέλιξη το σήριαλ της «Γαλάζιας Πατρίδας» …»Με τους Μεμέτηδες αυτοί τα λένε & αυτοί το χαίρονται » (video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης η στρατιωτική άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα», η οποία επικοινωνείτε από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, ως η μεγαλύτερη άσκηση στην Ιστορία της χώρας και θα βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι και τις 8 Μαρτίου.



Το σενάριο της άσκησης περιλαμβάνει δράσεις του πολεμικού ναυτικού, της αεροπορίας και του στρατού ξηράς, με τα πλέον σύγχρονα αμυντικά συστήματα της Τουρκίας να λαμβάνουν μέρος.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί στην άσκηση λαμβάνουν μέρος 103 πλοία ενώ τα τουρκικά ΜΜΕ, τη χαρακτηρίζουν ως «πρόβα πολέμου» που στέλνει μήνυμα σε όποιον επιβουλεύεται τα τουρκικά συμφέροντα.


Και ενώ η στρατιωτική άσκηση επιχειρεί μία επίδειξη δύναμης τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό της χώρας, την ίδια στιγμή τα τουρκικά ΜΜΕ, επιχειρούν και αυτά με τη σειρά τους έναν επικοινωνιακό πόλεμο με ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ…

Ενώ και οι χρήστες του διαδικτύου αναπαράγουν τα σχετικά βίντεο, δηλώνοντας και εξαιρετικά περήφανοι για όσα βρίσκονται σε εξέλιξη στο twitter…»Μόνοι τους τα λένε και μόνοι τους τα χαίρονται»

 
Σχόλιο : Απο Στρατιωτικής πλευράς πάντως δεν είδαμε κάτι παραπάνω απο αυτά που γνωρίζουμε …Πολύ θόρυβος για το χαβά μας

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: