Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

«Καμπούλ» η Αθήνα: Κουκουλοφόροι «βομβάρδιζαν» με μολότοφ επί 45 λεπτά τα ΜΑΤ

Επίθεση Ρουβίκωνα στο Factory Outlet

"Καμπούλ" η Αθήνα όπου κουκουλοφόροι "βομβαρδίζουν" ανενόχλητοι επί 45 λεπτά  ΜΑΤ με μολότοφ και ο Ρουβίκωνας πραγματοποιεί την όγδοη επίθεση σε 13 ημέρες. Αυτή τη φορά στόχος ήταν το Factory Outlet.

Πιο αναλυτικά, κουκουλοφόροι, έστησαν για ένα ακόμη βράδυ «πάρτι» στα Εξάρχεια, εκτοξεύοντας βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Οι επιθέσεις ξεκίνησαν στις 01:00 και διήρκεσαν λίγο μετά τις 2:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, τόσο εναντίον των ΜΑΤ που βρίσκονται στη Χαριλάου Τρικούπη, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, όσο και στις αστυνομικές δυνάμεις στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα.
Η πρώτη επίθεση έγινε 55 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, όπου οι νεαροί πετούσαν βόμβες μολότοφ εναντίον των ΜΑΤ για περίπου 45 λεπτά.

Στις 02.00 άλλη ομάδα πέταξε βόμβες μολότοφ εναντίον των ΜΑΤ στην συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα στο Πολυτεχνείο.

Ένας νεαρός συνελήφθη, κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Νέο κτύπημα του Ρουβίκωνα - Ογδοη επίθεση σε 13 ημέρες - Με βαριοπούλες σε πολυκατάστημα στην Πειραιώς 

Ενα ακόμη «κτύπημα» έκανε ο «Ρουβίκωνας», αυτή τη φορά σε πολυκατάστημα στην Πειραιώς, νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, επίθεση στο εμπορικό κατάστημα Factory Outlet στην Πειραιώς πραγματοποίησε τα ξημερώματα της Κυριακής ο Ρουβίκωνας. 

Περίπου 10 άτομα συμμετείχαν στην επίθεση που έλαβε χώρα στις 6:15  Κρατώντας βαριοπούλες, φορώντας κράνη μοτοσυκλέτας αλλά και μια μάσκα που θυμίζει την αντίστοιχη από την ταινία ...Scream, μέλη του Ρουβίκωνα έσπασαν με βαριοπούλες τη τζαμαρία της εισόδου κι πέταξαν μαύρες και κόκκινες μπογιές στους τοίχους. 

«Το γνωστό παζάρι καταναλωτικού lifestyle για μικρομεσαία πορτοφόλια, το “factory outlet” πρωταγωνιστεί, μαζί με άλλες φίρμες του κλάδου στην εκβιαστική κατοχύρωση της Κυριακής ως εργάσιμης μέρας», αναφέρουν μεταξύ άλλων σε ανάρτησή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η όγδοη επίθεση που πραγματοποιεί ο «Ρουβίκωνας» μέσα σε 13 ημέρες, καθώς είχαν προηγηθεί «χτυπήματα» σε πρεσβείες και εταιρείες.

Με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου ο «Ρουβίκωνας» ανέλαβε την ευθύνη για τη νέα επίθεση και έδωσε τη δημοσιότητα το βίντεο από την έφοδο των μελών του στο πολυκατάστημα.

Η αστυνομία προχώρησε σε 8 προσαγωγές στην περιοχή.



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: