Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

"Μαλάκα Έλληνα Ξύπνα"


**Διακήρυξη, Ανοιχτή Επιστολή στους Συνέλληνες

Μαλάκα ελληνικέ κοπρολαέ,
Σταμάτα για μια φορά το ροχαλητό σου.

Πρίν λίγες μέρες ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ των πωλητικών για να σε ‘παγώσουν’ και να σε αποπροσανατολίσουν, δολοφόνησαν 4 έλληνες σε κάποια αστεία ‘διαδήλωση’ που πατρονάρισε ένα μέρος, τάχα ‘αντίθετοι’ των κυνοβουλευτικών αλητών.
Έλα να δούμε κάποια πράγματα κι αν συμφωνής ότι έτσι είναι, ΞΕΡΕΙΣ από ένστικτο επιβίωσης τι ΠΡΕΠΕΙ να κάνης ΤΩΡΑ. Απλώς ακολούθησε το ένστικτό σου.

Έχουμε και λέμε:
Όταν πούλησαν οι γαμημένοι πωλητικοί σου την Κύπρο, τους τη χάρισες. Δεν βαρυέσαι, ‘μια Κύπρος είναι’, κάποιες δεκάδες χιλιάδες νεκροί και κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες, νέβερ μάϊντ.
Ομοίως, όταν οι γαμημένοι [= πωλητικοί σου, δειμοκράτες, κυνοβουλευτικοί] ξεπούλησαν τους Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριους, Τενέδιους, Αιγαίο γενικά, Βόρειο Ήπειρο, Μετανάστες έλληνες, τον όπου γής ελληνισμό, αιγυπτιώτες, παλαιστινούς έλληνες κτλ, πάλι έκανες την πάπχια. Επρόκειτο για ‘τουρκόσπορους’, για ‘ρωσοπρόστυχους’, κάποια εκατομμύρια δηλαδή χαμένων θυμάτων του εβραιοσταλινισμού.
Η κωλοαθήνα σου έλληνα δεν κινδύνευε. Ότι έγινε εκεί με τους ζκόμπηδες, παπαντρέηδες, ταγματαλήτες, ράληδες δωσιλόγους, είναι μια παλιά ξεχασμένη ιστορία.
Έκανες κάποιες φιέστες και χαζοδίκες για τον Οτσαλάν και το χαρέμι του, για την Σερβία και το Ιράκ, την Παλαιστίνη και το Τουμπουκτού.
Τώρα μαλάκα πήρε φωτχιά ο κώλος σου.
Αυτές οι σκατόφατσες που έχεις απέναντί σου, όλοι τους μηδενός εξαιρουμένου, σε κάνανε πεσκέσι στους εβραίους. Φάγανε σε μίζες συνειδητά τα όνειρά σου, τις συντάξεις, τους μισθούς σου, τον όποιο πλούτο επί αιώνες η οικογένειά σου κατόρθωσε με αίμα να κρατήση από τις συνεχείς ληστρικές επιδρομές τους.
Δεν είναι μόνο αυτό.Φέρανε τους τσιφούτηδες του ΔΝΤ μέσα στην ίδια την χώρα σε προσχεδιασμένη δολοφονία σου ενώ ζητούν και την βιολογική σου εξαφάνιση, οι κρυπτοεβραίοι παπαντρέοι - μινέηκος, οι μασονοκαραμαναλήτες ζαχοπουλάνθρωποι, οι δρακουμέλ γκαντέμηδες κι οι συνοδοιπόροι τους δωσίλογοι πάσης φύσεως μιζάνθρωποι.
Δίχως να σε ρωτήσουν πέρασαν εκατομμύρια εξαχρειωμένους αλήτες εισβολείς στην χώρα που τους ελληνοποιούν [!] αβέρτα κουβέρτα και σε σένα δείχνουν τον δρόμο της εξορίας από την πατρίδα σου για να επιβιώσης, επειδή αυτοί τα έφαγαν όλα και για να συνεχίσουν να τρώνε οι γαμημένοι πήραν κάποια ψευτοδάνεια ξανά [!] με τα οποία ξεπούλησαν κι ό,τι δεν είχε ξεπουληθεί ακόμα.
Τι περιμένεις ρε μαλάκα;
Δεν θα ξεσηκωθής να σπάσης στο βρωμόξυλο όποιο λαμόγιο το παίζει ακόμα ‘πωλητικός’ τριγύρω σου; Επειδή έχει λέει ακαταδίωκτο, ‘ασυλίες’ του κώλου και τριτοκοσμικά ‘προνόμια’ μυγοχεσμάτων;
Είναι λίγο να εφαρμώσης το ‘πίσσα και πούπουλα’ [= διαπόμπευση]. Είναι λίγο να εφαρμώσης το ‘γαμίσι και πρόστιμο’ [= να γυρίση απλώς τα κλεμμένα].
Χρειάζεται ‘ΚΡΕΜΑΣΜΑ ανάποδα’ σαν τον Μουσσολίνι και την πουτάνα του που έκανε ο γειτονικός ιταλικός λαός. Κι αν κάποιος απ’ αυτούς τους ξεφτίλες ‘δεν είναι και τόσο λαμόγιο’, το λιγότερο που πρέπει να του συμβή είναι εκείνο που επεφύλαξε ο ρουμανικός λαός στους φάκεν Τσιασούσκου.
ΤΩΡΑ μαλάκα. Ως αύριο οι γαμημένοι αυτοί θα σε έχουνε αντικαταστήσει με εισαγόμενους ‘ελληνοποιηθέντες’ άρον άρον και σύ θα είσαι ψωμοζήτουλος στα μπάρ του Μονάχου.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ. Άμεσα λαϊκά δικαστήρια στις πλατείες κάθε ελληνικής πόλης, τώρα που υπάρχουν ακόμα έλληνες. Τώρα ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΦΤΑΣΑΝ να ολοκληρώσουν τα σχέδια αφελληνισμού μας. Γίνετε επιτροπές σε κάθε πόλη, δικάστε κι εκτελέστε με λιντσάρισμα κάθε ‘τοπικό’ σας αλήτη που το παιξε πωλητικός, διαχειρίστηκε δημόσιο χρήμα και το καταχράστηκε αποδεδειγμένα.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ. Εσείς μαλάκες Αθηναίοι. Είστε 4-5 εκατομμύρια εξαθλιωμένων. Τι περιμένετε ρέ; Όχι να σπάτε βιτρίνες κακομοίρηδων που σας ωθούν οι πράκτορες του συστήματος κουκουλοφόροι άγνωστοι και γνωστοί. ΔΙΚΗ και ΚΑΤΑΔΙΚΗ στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά στο Σύμβολο της Κλεπτοκρατίας, το Μπουρδέλλο της Βουλής που είναι το μόνο που πρέπει όχι απλώς να καή, αλλά να γίνη στάχτη.
Στάχτη και μπούρμπουλη οι καργιόληδες. Εκεί μέσα στο μπουρδέλο αυτό σχεδίασαν τον θάνατό μας, υπέγραψαν άπειρες προδοτικές συμφωνίες, δισεκατομμύρια για τους εβραίους τραπεζίτες και χρέη για τον λαό. Εκεί μέσα οι διαβολάνθρωποι μας έκαψαν και μέσα εκεί πρέπει να γίνουνε στάχτη κι αυτοί και τα σχέδιά τους ώστε να εξαφανιστή για πάντα η μνήμη και η μπόχα της προδοσίας τους.
Οι παπούδες μας δεν είχαν και δεν χρειάζονταν τέτχοια μπουρδέλλα. Συγκεντρώνονταν στις πλατείες και στις αγορές όπου ο κελευστής προέτρεπε το ‘τις βούλεται αγορεύειν’. Τούτο είναι δημοκρατία. Η καρικατούρα που σου παρουσιάζουν οι δοσίλογοι των εβραίων τραπεζιτών, οι κλέφτες και βρωμεροί πωλητικοί είναι δειμοκρατία, από το ελληνικό ‘δείμος’ [= τρόμος], δηλαδή ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Να μην προλάβουν να φύγουν. Πρώτα θα εκτελεστούν και τα μολεμένα κουφάργια τους άς τα στείλουμε εμείς όξω μην μαγαρίζουν άλλο τα προδομένα μας χώματα. Εάν ωστόσο κάποιοι φύγουν, ας αναλάβουν οι έλληνες του εξωτερικού να τους εκτελέσουν με τον πιο πρόσφορο τρόπο, έτσι όπως εκτέλεσαν οι αρμένιοι τους δικούς τους φονιάδες και προδότες.
Λοιπόν; Θες να τους τη χαρίσης για άλλη μια φορά μαλάκα; Κάντο και θα είναι η τελευταία. Μετά απ’ αυτό, σε λίγους μήνες απλώς δεν θα υπάρχης. Θα έχης εσύ εξαφανιστεί και τα παιδιά σου κι η δουλειά σου κι η γειτονιά σου. Αυτοί, φρόντισαν να’χουν οφσώρ, καταθέσεις, δούλους φτηνούς εισαγόμενους, ήσυχους υπήκοους και πλούσια πόστα στο μπουρδέλο της Νέας Τάξης.
Εσύ μαλάκα το μόνο που σου επιτρέπουν προσωρινα να έχης είναι η βλακεία σου, ώσπου να σε καταγαμήσουν εντελώς και να τα τινάξης ανέστιος και κατεστραμμένος.
Κρέμασέ τους τώρα και φιλοσοφείς μετά. Πρώτα κρέμασμα και μετά κουβεντολόϊ. Βουβός άρχισε να τοποθετείς ΚΡΕΜΑΛΕΣ στο Σύνταγμα και σε κάθε ελληνική πόλη.
Κρεμάλες στις καρδιές και στα όνειρά σας. Οραματιστήτε τους κρεμασμένους ανάποδα να αιωρούνται και οι φωτογραφίες τους να τρομοκρατούν τους υποψήφιους μπάσταρδους του μέλλοντος. Διότι μόνο εάν τους κρεμάσουμε θα υπάρξη μέλλον.
Τρόχισε μαχαίρια μαλάκα, αν δεν ξέρης να κρεμάς, και σεις οι γυναίκες αφήστε τα νύχια σας να είναι μακρουλά και τρώτε τυρί να σκληρύνουν για να ξεσχίσετε τους μπινέδες με τα νύχια σας, με τα δόντια σας, μ’ ότι κρατάτε και δεν κρατάτε.
Τώρα τους γαμημένους, τώρα!
*
Δεν χρειάζεται ΥΠΟΓΡΑΦΗ το κείμενο. Είναι καιρός δράσης κι όχι υπογραφών. Θα υπογράψουμε αφού ξεπαστρεφτεί κι ο τελευταίος γαμημένος μπάσταρδος πωλητικός που ευθύνεται για την μεγάλη απόπειρα εξαφάνισης του ελληνικού έθνους, για το μεγαλλίτερο έγκλημα που έγινε από ηγέτες δωσίλογους απέναντι στον μωρόπιστο ελλαδικό λαό.
Δράστε ατομικά, δράστε συλλογικά, δράστε χαοτικά, δράστε με τάξη. Όπως θέλετε δράστε. Αρκεί να πληρώσουν οι υπεύθυνοι ντόπχιοι αλήτες σύν τα αφεντικά τους που ειδικά για τους δεύτερους θα αναλάβουν οι έλληνες του εξωτερικού.
Στο παιγνίδι του φόνου της ελληνικής φυλής άμεσα σχετίζονται και γι’ αυτό τους στοχοποιούμε: ο σιχαμένος εβραίος Τρισέ, ο αηδειαστικός εβραίος Μέρντωχ, ο καταραμένος εβραίος Μπάφετ, κι οι υπόλοιποι τσιφούτηδες της συμμορίας: ο Σόρος, Γκόλντμαν – Ζάξ, Μπενράκε, Στρός Κοέν –και κάποιοι εβραίοι δευτεροκλασσάτοι, μυγοχέσματα τύπου Μέρκελ και Σαρκοζύ.

"ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"**
Τα σχόλια, τα άρθρα, οι απόψεις, οι αναλύσεις και τα κείμενα που αναρτώνται δεν είναι απαραίτητο σε αρκετές των περιπτώσεων, ειδικά όταν εκφράζονται ακραίες θέσεις για οποιδόποτε θέμα, να απηχούν ή πολύ περισσότερο να εκφράζουν την διεύθυνση, τους συντελεστές, την εταιρία{GreekAmericanNewsAgency.inc} και το πρακτορείο GreekAmericanNewsAgency.com. Όμως, πέρα και πάνω από όλα, για εμάς εδώ προέχει η ελεύθερη έκφραση και διακίνηση ιδεών, απόψεων και προτάσεων, γιατί μόνον έτσι γίνεται πράξη η υπερτάτη αρχή της Δημοκρατίας.
"Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: