Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Κυβερνήτης αεροπλανοφόρου και σκηνοθέτης..."ανήθικων" ταινιών!





Η είδηση μοιάζει απίστευτη.Το πρωί κυβερνήτης σε αεροπλανοφόρο και το βράδυ ...σκηνοθέτης. Και τι σκηνοθέτης!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα «αποστρατεύεται ο κυβερνήτης του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS Enterprise μετά την αποκάλυψη ότι έπαιρνε μέρος, σκηνοθετούσε και γύριζε ταινίες με ανήθικο περιεχόμενο.

Μέλη του πληρώματος του αεροπλανοφόορυ εμφανίζονται στις ...κινηματογραφικές παραγωγές του κυβερνήτη τους,γυμνοί ή και ντυμένοι με γυναικεία ρούχα, να αυνανίζονται, να κάνουν μπάνιο μαζί γυμνοί και να υπόκεινται σε δήθεν ιατρικές εξετάσεις των...οπισθίων τους!

.

Ο 49χρονος Capt Owen Honors, πρώην πιλότος Top Gun, υποστήριξε στην απολογία του πως γνώριζε πως υπήρχαν αντιδράσεις για το περιεχόμενο των ταινιών αλλά κανείς δεν είχε τα κότσια να του τα πει αυτοπροσώπως.

Το Πολεμικό Ναυτικό υποστηρίζει ότι η ηγεσία πρέπει να κυβερνά δίνοντας το παράδειγμα αλλά στο facebook δημιουργήθηκε κίνημα υποστήριξης του κυβερνήτη. Υφιστάμενοί του δηλώνουν πως οι ταινίες βοηθούσαν στην τη χαλάρωση του πληρώματος και την ανύψωση το ηθικού».

"Eπιβεβαιώνεται ξανά η λαϊκή ρήση ότι «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι» και αποκαλύπτεται η ποιότητα των μισθοφόρων που έχουν αναλάβει να μεταδώσουν-με επεμβάσεις και ιμπεριαλιστική κατοχή-τις ιδέες της Δυτικής Αστικής Δημοκρατίας", λέει σε ανακοίνωσή του το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος,το οποίο μας ενημέρωσε για το θέμα.Κι εδώ που τα λέμε πέρα από την αστεία πλευρά του θέματος, υπάρχει και η σοβαρή.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: