Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Επιθετική γλώσσα από τον Μπαγίς

Ειδικού Συνεργάτη

Να σταματήσουν να… κρύβονται πίσω από την Κύπρο κάλεσε τους ηγέτες της Ευρώπης ο Τούρκος υπουργός Επικρατείας Έγκεμεν Μπαγίς, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Σλοβακία.

Ο κ. Μπαγίς, που είναι και αρμόδιος για τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας, ζήτησε επίσης από τους Ευρωπαίους να καλείται η Τουρκία στις Συνόδους Κορυφής της ΕΕ, να διευκολύνονται οι Τούρκοι πολίτες στην χορήγηση βίζας, καθώς και ειλικρινή συνεργασία για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Ειδική αναφορά έκανε στο θέμα της θρησκείας, τονίζοντας ότι δεν αποτελεί εμπόδιο για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε αφού, όπως είπε, το 10% του πληθυσμού της Ευρώπης θα είναι Μουσουλμάνοι το 2025!

Εάν επιβεβαιωθούν και οι πληροφορίες ότι οι τρομοκράτες που αιματοκύλησαν το Αεροδρόμιο της Μόσχας μετέβησαν στη Ρωσία μέσω Τουρκίας , διαφαίνεται ότι η Άγκυρα παίζει έναν περίεργο ρόλο στο θέμα της μετακίνησης λαθρομεταναστών στην Ευρώπη. 

Φαίνεται ότι μαζί με τους λαθρομετανάστες  περνούν τα σύνορα  και κάποιοι που έχουν επωμιστεί ειδικές αποστολές, είτε για τρομοκρατικές ενέργειες, είτε για διάδοση του Ισλάμ στην Ευρώπη. 

πηγη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: