Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΣΜΕΔ:"Κάρτες απεριορίστων διαδρομών τώρα".



Θέμα οικονομικής επιβίωσης είναι πλέον η χορήγηση σε χαμηλή τιμή κάρτας απεριορίστων διαδρομών στο ένστολο και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. 
 
Η δραματικές αυξήσεις που επιβάλει η κυβέρνηση δεν αφήνει άλλα περιθώρια για υπεκφυγές από την ηγεσία του ΥΕΘΑ.
 
Ο ΣΥΣΜΕΔ ορθώς ζητάει εδώ και τώρα απαντήσεις για τις προθέσεις του ΥΕΘΑ, αφού όλοι οι άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς παραπέμπουν στο Χολαργό για να κινηθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες.

Σε έγγραφό του ο
ΣΥΣΜΕΔ τονίζει ότι “μετά την εξακολουθούμενη δραστική μείωση ́ή και κατάργηση δρομολογίων των υπηρεσιακών λεωφορείων που εξαναγκάζει τον Έλληνα στρατιωτικό σε μετακίνησή του, προς και από την Υπηρεσία, με τα μαζικά μέσα μεταφοράς καταβάλλοντας προς τούτο το αντίστοιχο κόμιστρο, το οποίο ήδη από 1-2-2011 αυξάνεται κατά 40%, κρίνεται όσο ποτέ άλλοτε σήμερα η παρέμβασή σας και υιοθέτηση του ως άνω αιτήματός μας, ως φορέας μέριμνας του υφιστάμενου υπό εσάς στρατιωτικού προσωπικού των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Το ελάχιστο εισόδημα των Ελλήνων στρατιωτικών, το οποίο ουδόλως ανταποκρίνεται στο παρασχόμενο έργο του, συρρικνώθηκε, με την επιβολή του μνημονίου, βάναυσα το τελευταίο διάστημα και ως φημολογείται θα συρρικνωθεί ακόμη περαιτέρω. 
 
Προς τούτο σας παρακαλούμε να αντιπαρέρθετε οποιαδήποτε επιφυλακτική απόσταση τηρείτε από το Σύνδεσμό μας και να υιοθετήσετε το ως άνω αίτημά μας, προς όφελος των Ελλήνων στρατιωτικών και του ηθικού αυτών που ολοένα και μειώνεται”.

Θα απαντήσει αυτή τη φορά η ηγεσία του ΥΕΘΑ; Είναι η τρίτη φορά μέσα σε περίπου ένα μήνα που το θέμα των μετακινήσεων του προσωπικού τίθεται.







Δεν υπάρχουν σχόλια: