Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Καλώς ήρθατε στην κόλαση...


Αφ' ότου, κατάφεραν τους δημοσίους υπαλλήλους να τους πληρώνουν μέσω τραπεζικών λογαριασμών, το μέτρο τώρα επεκτείνεται και στους συνταξιούχους...

Σκοπός είναι να περνάνε όλα μέσω τραπεζών για τον απόλυτο βαθμιαία αυξανόμενο έλεγχο του χρήματος ώστε αυτό στο τέλος να το πλαστικοποιήσουν δηλ. οι συναλλαγές να γίνονται μόνο μέσω καρτών!

Το πρώτο βήμα όμως νομίζω πως θα είναι η δυνατότητα να σου παίρνουν από τον μισθό σου ή την σύνταξή σου, πριν καν εσύ τα δεις, χρήματα που μπορεί να οφείλεις είτε σε τράπεζες είτε στο δημόσιο. 

Έτσι, από την στιγμή που δεν θα μπορείς να ελέγχεις εσύ τα χρήματα που λαμβάνεις θα μπορούν τότε να επιβάλλουν ακραία φορολόγηση ή φορολογικές και άλλες ποινές τα οποία θα σου απομυζούν τα λεφτά σου, παρά την θέλησή σου! 

Φαντάζεστε αφ' ότου πετύχουν κάτι τέτοιο δηλ. τον πλήρη έλεγχο του χρήματος, να αρχίσουν να ξεσκονίζουν τον καθένα φορολογικά και πολεοδομικά;

Θα μείνει κανείς αλώβητος;
Δεν είναι ότι θα το κάνουν για να πιάνουν τους φοροφυγάδες ή όσους χρωστούν. 

Ο λόγος είναι για να χάσει ο άνθρωπος τον έλεγχο των χρημάτων του οπότε θα έχει καταντήσει πλήρως ένας σύγχρονος δούλος κι έρμαιο των διαθέσεων των εξουσιαστών που θα ελέγχουν το σύστημα αυτό!
Καλώς ήρθατε στην κόλαση...


πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια: