Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Όχι και … Istanbul κύριε Δημαρχέ μας….


Istanbul χαρακτήρισε την Βασιλεύουσα και Πόλη όλων των Ελλήνων Κωνσταντινούπολη ο νέος δήμαρχος των Αθηνών Γιώργος Καμίνης!!!

Στις ανακοινώσεις του επίσημου ιστοτόπου του Δήμου Αθηναίων διαβάσαμε έκπληκτοι την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Τον Δήμαρχο του Μητροπολιτικού Δήμου της Istanbul κ. Kadir Topbas θα δεχθεί αύριο στις 11 το πρωί στο Δημαρχιακό Μέγαρο της πλατείας Κοτζιά ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης. Ο κ. Topbas ηγείται πολυμελούς αντιπροσωπείας του Μητροπολιτικού Δήμου της Istanbul και επισκέπτεται την Αθήνα στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο ιστορικών Δήμων.»

Τα σχόλια για την συγκεκριμένη «πρωτοβουλία» του Δημάρχου του πρώτου Δήμου της Ελλάδας, ο οποίος θεωρεί βέβαια πως ηγείται και του ενός περίπου εκατομμυρίου των Αθηναίων πολιτών και όχι του 15% που έκανε τον κόπο να τον ψηφίσει, είναι περιττά.

Από την πλευρά μας απλά θα υπενθυμίσουμε πως όχι μόνο το όνομα της Βασιλίδας των Πόλεων είναι Νέα Ρώμη, Κωνσταντινούπολη, Πόλη ακόμα και Νέα-Σιών (όπως αποκαλούταν κατά κόρων την περίοδο της Αυτοκρατορίας της Νίκαιας, 1204-1261, υπό την έννοια πως οι Ρωμαίοι/Ρωμιοί θα επανέλθουν στην μητρική τους πόλη ως ένας «Νέος Ισραήλ» ο οποίος γυρνάει στην «Ιερουσαλήμ») ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ακόμα πως η λέξη Ιστανμπούλ φυσικά και προέρχεται από την έκφραση «Εις την Πόλιν». Εάν λοιπόν ο «Δήμαρχος» των Ελλήνων Αθηναίων πολιτών, και όχι του μισού εκατομμυρίου των λαθρομεταναστών, θα ήθελε να γίνει πραγματικά εριστικός προς τους ιθαγενείς αυτού του ταλαίπωρου τόπου θα πρέπει την επόμενη φορά να αποκαλέσει την Βασιλεύουσα … Ισλαμούγια, όπως ακριβώς οι μουσουλμάνοι την αποκαλούν. Εάν την αποκαλέσει ξανά Ιστανμπούλ θα κατηγορηθεί ως εθνικιστής από τους Οθωμανολάγνους επειδή αυτό το όνομα προέρχεται από ελληνική έκφραση…

Τέλος εμείς οι αμαθείς ή ημιμαθείς… πατριδοκάπηλοι, οι οποίοι τυγχάνει να διαθέτουμε τουλάχιστον του αυτού επιπέδου πτυχία με τους ελληνόφωνους φωστήρες που μας κυβερνούν αυτή την εποχή, άρα κατά τεκμήριο δεν μπορούμε να χαρακτηριστούμε ηλίθιοι ή λιγότερο μορφωμένοι σε σχέση πάντα με αυτούς,   ας επισημάνουμε το γεγονός πως ακόμα και η σημαία της Τουρκίας προέρχεται από την ΠΟΛΗ αφού το μισοφέγγαρο με το αστέρι ήταν το σύμβολο του αρχαίου Βυζαντίου, επειδή υπήρχε ναός της Αρτέμιδος στην πόλη. Χαρακτηριστικό είναι αρχαίο νόμισμα του Βυζαντίου το οποίο και απεικονίζει το μισοφέγγαρο με το αστέρι (φωτο) !!!

Όταν οι Οθωμανοί εισέβαλλαν στην Πόλη, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟΦΕΓΓΑΡΟ, για τον απλούστατο λόγο πως οι σημαίες των Μουσουλμάνων είναι ΑΝΕΙΚΟΝΙΚΕΣ λόγω της θρησκείας τους η οποία δεν επιτρέπει καμία απεικόνιση, ούτε των Θείων ούτε διαφόρων συμβόλων. Καλύτερο παράδειγμα από το να μπει κάποιος σε ένα Σουνιτικό τζαμί δεν υπάρχει. Το χαρακτηριστικότερο δε παράδειγμα μουσουλμανική σημαίας είναι αυτή της Λιβύης η οποία είναι απλά ένα πράσινο (πολεμικό χρώμα του Ισλαμ) πανί χωρίς τίποτα πάνω του. Ας πληροφορίσουμε λοιπόν για ακόμα μία φορά στους ελληνόφωνους ηγέτες που τα τελευταία 35 χρόνια έφεραν την Ελλάδα στο σημείο που βρίσκεται σήμερα πως το πραγματικό Ισλάμ ΣΗΜΕΡΑ θεωρεί πως πρέπει το μισοφέγγαρο να απαλειφθεί από κάθε σημαία αλλά και ως σύμβολο επειδή είναι... ειδωλολατρικό (δηλαδή αρχαίο Ελληνικό)!

Οι Οθωμανοί υιοθέτησαν το μισοφέγγαρο όταν μπήκαν στην ΠΟΛΗ για να υπογραμμίσουν την κατοχή της από αυτούς. Επειδή δε για πολλούς αιώνες η Οθωμανική Αυτοκρατορία υπήρξε το πλέον ισχυρό μουσουλμανικό κράτος, καθώς και έδρα του Χαλίφη (θρησκευτικού ηγέτη του Ισλάμ, ο Σουλτάνος είναι ο πολιτικός ηγέτης) τα μουσουλμανικά κράτη υιοθέτησαν και αυτά το μισοφέγγαρο (ειδικά στην Βόρεια Αφρική) ως δείγμα υποταγής στην … Ισλαμούγια και στον Σουλτάνο-Χαλίφι.

Κύριε Καμίνη μας, αυτά προς πληροφόρησή σας…

Και μία συμβουλή-παρατήρηση: Το Ελληνικό έθνος δεν άλλαξε ούτε την ιστορία του ούτε τα πιστεύω του τους αιώνες της σκλαβιάς του οι οποίοι δεν ήταν μόνο τέσσερεις. Υπενθυμίζουμε πως τέσσερεις αιώνες μετράμε από την πτώση της Πόλης το 1453 έως το 1821, ας αναλογιστούμε πως ουσιαστικά από τον 13ο και 14ο αιώνα η ελληνική γη βρισκόταν υπό ξένη κατοχή (Δυτικοί και Τούρκοι) όπως για παράδειγμα η Κύπρος η οποία βρίσκεται υπό κατοχή από την εποχή της Τρίτης Σταυροφορίας υπό τον Ριχάρδο τον Λεοντόκαρδο, τέλος 12ου αιώνα. Το 1821 ελευθερώθηκε ένα μικρό μέρος της χώρας μας.

Κύριε Δήμαρχέ μας δεν πρόκειται ούτε εσείς ούτε κανένας άλλος αυτή την περίοδο να καταφέρει τίποτα περισσότερο από το να ξεγράψει ο Ελληνικός λαός την θλιβερή σας ύπαρξη από τις Δελτούς της Ιστορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: