Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Στο Αγαθονήσι ο Α/ΓΕΣ με «Ν90″ ενώ είναι σε πλήρη εξέλιξη η Άσκηση των Τούρκων!

b040626t-x666
Στο Αγαθονήσι ο Α/ΓΕΣ  με Ν90 ενώ είναι σε Αμυντική Διάταξη το Ναυτικό των Τούρκων!



 Από τη Χίο στη Σάμο και από εκεί στο Αγαθονήση ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Μανωλάς ,ενώ είναι σε πλήρη εξέλιξη η μεγάλη Τουρκική Άσκηση που από το πρωί τα πολεμικά του πλοία τους πήραν αμυντική διάταξη …

Λες και περιμένουν Επίθεση!

TDGK

Απλώνεται με δεκατρία πολεμικά ο Πολεμικός Στόλος των Τούρκων αλλά σήμερα έλαβαν αμυντική διάταξη ,αφού το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού έβγαλε 2 Φρεγάτες και τρεις Τορπιλακάτους ενώ έγινε διασπορά των  Ελληνικών Πολεμικών Πλοίων στα νησιά για πάν ενδεχόμενον 

!99D8AF04402D48C37752338C907FA391
  Η Πολεμική Αεροπορία χθες απογείωσε μια τετράδα από Σκύρο και Λήμνο που έφτασαν στην περιοχή κυνηγώντας την τετράδα των Τούρκικων Μαχητικών που πέταξαν στο βόρειο Αιγαίο εντός του FIR Αθηνών ! 

 Σε ανοιχτή γραμμή με τά Επιτελεία βρίσκεται ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος  που βρίσκεται σε σύσκεψη στο ΝΑΤΟ  και  ζήτησε από τον Α/ΓΕΑ να έχει έτοιμη την ετοιμότητα και όταν λέμε για ετοιμότητα να έχουμε υπόψιν μας μιλάμε  για πάνω από 30 μαχητικά !

hellenic-air-force
Πονοκέφαλος που πρέπει να είχαν προσέξει από καιρό τα επιτελεία αν και το (είχαμε επισημάνει από καιρό )είναι τα CN-235 που πετούν για τρεις και πλέον ώρες καταγράφοντας τα πάντα και πραγματοποιούν Παραβιάσεις -Παραβάσεις!

 Ο Α/ΓΕΕΘΑ θα φτάσει στην Αθήνα το ξημέρωμα της Παρασκευής , ενώ ο Α/ΓΕΣ που είναι στην εσχατιά της Ελλάδος είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει στο Επιτελείο αν και στο πρόγραμμα έχει να πάει σε όλα νησιά ,τι Μονάδες και τα Στρατιωτικά φυλάκια !

manwlas02
Αν και η ΄Άσκηση των Τούρκων τελειώνει την 27η Μαΐου …

Εκτιμούν οι  Στρατιωτικοί και οι  αναλυτές ότι ο Τούρκικος Στόλος θα παραμείνει έως την 30η Μαΐου και στο Πεντάγωνο είναι σε ετοιμότητα χωρίς να το κρύβουν !

 Ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς και η Μεγάλη Άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού “Καταιγίδα “ και θα εξελιχθεί σε όλο το Αιγαίο εντός του Ιουνίου !

Δεν υπάρχουν σχόλια: