Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες πίσω από την επίθεση των Oυιγούρων και την σφαγή στην Κίνα;

AAA_ChinaSoldiersL
Δάκτυλο τουρκικών μυστικών υπηρεσιών σε συνεργασία με μυστική υπηρεσία του Κατάρ που εμφανίζεται να "σπονσοράρει" την Μουσουλμανική Αδελφότητα έχουν εντοπίσει οι κινεζικές υπηρεσίες πληροφοριών στην χθεσινή αιματηρή επίθεση Τουρκόφωνων Ουιγούρων μουσουλμάνψν στην κινεζική επαρχία Σινγιάνγκ με 31 νεκρούς και τουλάχιστον 90 τραυματίες.


Και βέβαια, μόνο τυχαία δεν επιλέχθηκε η χθεσινή ημέρα: Ήταν η ημέρα της υπογραφής της κολοσσιαίας ρωσοκινεζικής ενεργειακής συμφωνίας των 400 δισ. δολ.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες από το Πεκίνο, υπάρχουν πλέον συγκεκριμένες πληροφορίες ότι υπάρχει διείσδυση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στους Ουιγούρους, οι τρομοκρατικές ομάδες των οποίων μάλιστα είναι απίστευτα σκληρές: Χαρακτηριστικά αναφέρεται, ότι οπλισμένοι με μαχαίρα Ουιγούροι, επιτέθηκαν ομαδικά, σε Κινέζους σε σιδηροδρομικό σταθμό, σφάζοντας κυριολεκτικά, τουλάχιστον 15 άτομα!

Είναι πραγματικά εντυπωσιακή αυτή η μορφή τρομοκρατίας, όπου το τρομοκράτης δεν κρύβεται, αλλά με μπαλτάδες και τσεκούρια επιτίθεται μέρα μεσημέρι και σκοτώνει ανυποψίαστους πολίτες.
Ανάλογες επιθέσεις είχαν σημειωθεί στην Βρετανία και την Γαλλία κατά μεμονωμένων στόχων των μουσουλμάνων.

Ήδη από τις αρχές Απριλίου οι νεκροί στην επαρχία Σινγιάνγκ ξεπερνούν τους 150 και οι τραυματίες τους 500.

Οι κινεζικές υπηρεσίες εντόπισαν συγκεκριμένες επαφές Ουιγούρων με μέλη των μυστικών υπηρεσιών του Κατάρ, οι  οποί είχαν βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη και μετά στην Άγκυρα σε συναντήσεις με Τούρκους ομόλογους τους, πριν ταξιδέψουν στην βορειοανατολική Κίνα.

Το μέτωπο των τουρκόφωνων Ουιγούρων, μπορεί να εξελιχθεί πολύ άσχημα για την Κίνα. Μπορεί να είναι "μόνο" 80 εκατ. πληθυσμός, αλλά βρίσκονται σε περιοχές που συνορεύουν με αμιγείς μουσουλμανικούς πληθυσμούς στο Αφγανιστάν και στο Πακιστάν...

Το ότι έκανε δήλωση αναφορικά με το θέμα σήμερα ο Ελληνας ΥΠΕΞ Ε.Βενιζέλος δεν είναι καθόλου άσχετο με ένα κλίμα που έχει αρχίσει να διαμορφώνεται, απέναντι στο Κατάρ...

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: