Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΓΙΝΕ -ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ; ΤΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ;

bati+trakia

Το αποσχιστικό κόμμα DEB το οποίο αποτελεί όργανο της Τούρκικης προπαγάνδας και εκστρατείας για την δημιουργία εκ του μη όντως Τουρκικής μειονότητας στην Θράκη και την συσπείρωση της εναντίον του Ελληνικού κράτους με απώτερο στόχο (πλέον μεσοπρόθεσμο) την απόσχιση .


Το DEB  λαμβάνει το 42,2% των ψήφων στο νομό Ροδόπης και το 27% στο νομό Ξάνθης.Βέβαια δεν θα βγάλει ευρωβουλευτή αλλά η δύναμη του δείχνει ότι έχει πετύχει να προσελκύσει τους μουσουλμάνους της Θράκης

Το DEB χρηματοδοτείται από την Τουρκία μέσω Τουρκικού προξενείου της Θράκης με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ τα οποία χρησιμοποιεί για την εξαγορά των φιλήσυχων Ελλήνων μουσουλμάνων πολιτών της Θράκης . Η τακτική του DEB και οι πρακτικές του είναι σε απόλυτη συνάρτηση με την Τουρκική οικονομική διείσδυση της Τουρκίας στην Θράκη και την νότια Βουλγαρία όπου κατοικούν 6000,000 Βούλγαροι Τουρκικής συνείδησης.

Το DEB και η Τουρκία προσπαθούν να ομογενοποιήσουν την συνείδηση των 150,000 μουσουλμάνων Ελλήνων πολιτών της Θράκης και να τους πείσουν να αποποιηθούν την φυλετική του καταγωγή όπως πχ Πομάκοι -Αθίγγανοι και να τους οδηγήσουν στο αυτοπροσδιορισμό τους ως Τούρκους . 

Σύμφωνα με την συνθήκη της Λοζάνης του 1923 η οποία καθόρισε τα σύνορα , τα μειονοτικά θέματα και γενικά όλο το πλαίσιο σχέσεων με την Τουρκία , προσδιορίζει τις εκατέρωθεν μειονότητες με θρησκευτικά κριτήρια και όχι με εθνοφυλετικά.Δηλαδή οι μειονοτικοί κάτοικοι της Θράκης δεν αποτελούν εθνική μειονότητα αλλά θρησκευτική , δηλαδή Έλληνες οι οποίοι τυχαίνει να είναι μουσουλμάνοι.

Η Τουρκία παλεύει για να πείσει τους μουσουλμάνους της Θράκης να προσδιοριστούν ως Τούρκοι κάτι το οποίο θα της δώσει το έρεισμα για να επέμβει υπέρ τους με διπλωματικά αλλά και στρατιωτικά μέσα , όπως έκανε στην Κύπρο το 1974 .

Η προσπάθεια είναι πολυσχιδής , πολυεπίπεδη και κυμαίνεται από ειρηνικά μέσα κατευθείαν παροχή οικονομικών βοηθημάτων και διευκολύνσεων στους Έλληνες μουσουλμάνους ,από απειλές και εκβιασμούς τόσο των μουσουλμάνων μειονοτικών όσο και των επίσημων λειτουργών του Ελληνικού κράτους, από προσπάθεια απεμπόλησης των κρατικών υποδομών και υποκατάσταση τους με ''παραλληλες δομές'' έως  την επίσημη Τουρκική οικονομική διείσδυση με τουρκική τράπεζα.

Στην προσπάθεια αυτή η Τουρκία βρήκε σύμμαχο στέλεχος κόμματος της κεντροαριστεράς στην Ελλάδα η οποία προορίζεται να κυβερνήσει μετά τις επόμενες βουλευτικές , στέλεχος το οποίο περιέγραψε την μειονότητα ως ''ενα συμπαγές τουρκικό πράγμα''.

ΚΑΝΕΝΑ κόμμα σήμερα , κανείς εκπρόσωπος κόμματος δεν έκανε δηλώσεις για την άνοδο του DEB στην Θράκη , ούτε αυτοί που αυτοπροσδιορίζονται ως υπερεθνικιστές
ΚΑΝΕΙΣ δεν ενδιαφέρεται.
Ο στόχος επετεύχθη.
Οι νεοεκλεγεντες ευρωβουλευτές από αύριο θα λαμβάνουν 40,000 ευρώ τον μήνα και θα μετακομίσουν στις Βρυξέλλες έχοντας λύσει το πρόβλημα τους .

Οι 1,500,000 άνεργοι θα είναι και πάλι από αύριο πολύ καταβεβλημένοι και απογοητευμένοι για να ανησυχούν για τα εθνικά θέματα.Οι βολεμένοι που ψηφίσαν με συνολικά 30% τον κυβερνητικό συνασπισμό θα μπορέσουν επιτέλους να αρχίσουν τα μπάνια τους.
Όσο για τα κόμματα , τα έχουμε πει και πριν ένα μήνα.Διαβάστε παρακάτω τι έγραφε το  hellenic sunrise πριν από ένα μήνα. Εάν πάλι κάποιος νομίζει ότι η απόσχιση και κοσοβοποίηση της Θράκης δεν τον αγγίζει , δεν τον αφορά ,αν κάποιος το θεωρεί ήσσονος σημασίας θέμα , τότε ας μάθει ότι και στην Κω και στην Ρόδο θα υπάρξει ανάλογο θέμα αλλά και στην Ήπειρο με τους Τσάμηδες πως και στην Δυτική Μακεδονία με τους Σλαβόφωνους μειονοτικούς του Ουράνιου Τόξου(Δείτε εδω για την ''Σλαβομακεδονική μειονότητα και το κόμμα τους Ουράνιο Τοξο http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2014/05/blog-post_13.html.)

Εάν πάλι κάποιος νομίζει ότι ούτε όλα αυτά τον αγγίζουν ας μάθει ότι η Αθήνα και τα μεγάλα αστικά κέντρα με τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ μουσουλμάνους μετανάστες θα δεχθούν την ίδια υποστήριξη και προπαγάνδα της Τουρκίας με στόχο την ανάδειξη τους ως νόμιμης μειονότητας η οποία θα αποκτησει πλήρη πολιτικά διακαιώματα και θα ψηφίζει σε όλες τις εκλογές .

 Και να είστε σίγουροι ότι απο δω και πέρα θα ακούτε όλο και λιγοτερα για το τι συμβαίνει στην Θρακη .
πηγή http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2014/05/blog-post_25.html

 Greek Spirit
Διαβάστε παρακάτω τι έγραφε το  hellenic sunrise πριν από ένα μήνα

Γιατί η κυβέρνηση κάνει ότι είναι δυνατόν για να χάσει την εξουσία - ΤΙ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ            

Έγκριτος Γερμανός οικονομολόγος ,ο στενός σύμβουλος της Μέρκελ κ.Ζίν, αμφισβητεί την ύπαρξη του περίφημου πλεονάσματος του Σαμάρα και καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση κατέφυγε σε δημιουργική λογιστική .
Η χρεωκοπία της Ελλάδας αποτελεί θέμα χρόνου.

Το περίφημο 500άρικο του ''κοινωνικού μερίσματος '' αποτελεί πλέον επικοινωνιακό κόλαφο για την κυβέρνηση δημιουργώντας απίστευτου μεγέθους αδικίες στην διανομή του, αδικίες που καταβαραθρώνουν ακόμα περισσότερο την δημοτικότητα της κυβέρνησης.

Η κρίση αποκτά εθνοκτονικά χαρακτηριστικά και οι κυβερνώντες προβαίνουν σε δηλώσεις που καταργούν την λογική και τους εκθέτουν στα δύο εκατομμύρια ανέργων και στα τρία εκατομμύρια νεόπτωχων.

Η αυτοκτονική πρακτική της κυβέρνησης η οποία δεν έχει καμία ελπίδα επιβίωσης μετά τις ευρωεκλογές αποτελεί μέρος σχεδίου επιτάχυνσης της διαδοχής της από κόμματα που θα αποδώσουν την Θράκη στην Τουρκία. 
Οι κυβερνώντες επιταχύνουν την πτωτική τους πορεία υποδαυλίζοντας την οργή του εκλογικού σώματος με  απώτερο στόχο την ανάδειξη πολιτικών σχηματισμών οι οποίοι θα διαδεχθούν την κυβέρνηση στην δεύτερη φάση του σχεδίου διάλυσης της Ελλάδας πάντα σε απόλυτη ευθυγράμμιση με το εκπονημένο σχέδιο

Οι κυβερνώντες έχουν εξασφαλισμένες περιουσίες και θέσεις σε οργανισμούς και ιδρύματα του εξωτερικού και κάνουν ότι είναι δυνατόν για να προκαλέσουν την οργή των Ελλήνων , οργή που θα τους οδηγήσει να αναδείξουν την αντιπολίτευση στην εξουσία, αντιπολίτευση η οποία προλειαίνει το έδαφος για την Κοσοβοποίηση της Θράκης.

Η Τουρκία ετοιμάζεται να καταστεί ο κόμβος των αγωγών που θα τροφοδοτούν την Ευρώπη με φυσικό αέριο από την Κασπία θάλασσα το οποίο θα αντικαταστήσει το Ρώσικο. Η Τουρκία με τους αγωγούς που θα διατρέχουν την έκταση της   θα αντικαταστήσει την Ουκρανία ως ενεργειακό κόμβο και θα πραγματοποιήσει τα σχέδια της Γερμανίας για ενεργειακή απεξάρτηση από την Ρωσία.

Η Ε.Ε.(δηλαδή η Γερμανία) υποστηρίζει την κατασκευή του ΤΑΡ αγωγού που θα έχει αφετηρία το Αζερμπαϊτζάν, θα διασχίσει την Τουρκία, βόρειο Ελλάδα και θα καταλήγει στην Ιταλία.Ο ΤΑΡ θα πραγματοποιήσει το Γερμανικό όραμα απεξάρτησης από την Ρωσία, όραμα που έχει οδηγήσει την Γερμανία στην σύμπραξη με το Κατάρ για την υποδαύλιση του πολέμου στην Συρία με στόχο την κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου Κατάρ-Τουρκίας. 

Το 2009 ο Άσαντ αρνήθηκε την πρόταση του Κατάρ για την κατασκευή του αγωγού ακυρώνοντας τα σχέδια της Γερμανίας για την τροφοδοσία της από εναλλακτικό πάροχο αερίου. Ένα χρόνο μετά οι ταραχές τύπου Αραβικής άνοιξης που ξέσπασαν στην Συρία αποτέλεσαν το τέλειο έδαφος για την αποστολή σουνιτών ισλαμιστών μισθοφόρων χρηματοδοτούμενων από το Κατάρ οι οποίοι μετέτρεψαν μια πολιτειακή ανωμαλία σε θρησκευτικό και αντικαθεστωτικό  πόλεμο.
Η ανάμειξη της Τουρκίας με την υπόθαλψη των ανταρτών αλλά και την πρόσφατη εισβολή του Τουρκικού στρατού με πρόσχημα την προστασία του τάφου του γενάρχη των Τούρκων που βρίσκεται 30 χλμ εντός της Συριακής επικράτειας , έχει τις ευλογίες της Γερμανίας η οποία θέλει την πτώση Άσαντ και την κατασκευή αγωγού Κατάρ-Συρίας -Τουρκίας.

Ο αγωγός ΤΑΡ (Αζερμπαϊτζάν-Τουρκία-Βόρεια Ελλάδα-Ιταλία) αποτελεί μια ακόμα προσπάθεια της Γερμανίας για την απεξάρτηση της από την Ρωσία.
Ωστόσο οι Ρώσοι έχουν και αυτοί σχέδια για αγωγούς εκτός Ουκρανίας .

Για να εξασφαλιστεί η αδυναμία πρόσβασης Ρωσικών αγωγών στην Ευρώπη μέσω εναλλακτικών διαδρομών εκτός Ουκρανίας όπως ο SOUTH STREAM θα πρέπει να τεθούν υπό τον έλεγχο της Γερμανίας και των ΗΠΑ τα πιθανά σημεία εισόδου του στην ανατολική Ευρώπη. Ο SOUTH STREAM  θα ξεκινάει από τις ακτές της Ρωσίας στην  Μαύρη θάλασσα και με  υποθαλάσσια διαδρομή θα φθάνει  μέχρι ενός από τα  πιθανά σημεία εισόδου στην Βουλγαρία, την Ελλάδα και μετά την προσάρτηση της Κριμαίας, την Ρουμανία. 

Η Βουλγαρία ήδη κινείται προς την κατεύθυνση αναθέρμανσης του παγωμένου project του south stream συναντώντας τις αντιδράσεις της Ε.Ε. η οποία αντιδρά με σφοδρότητα εναντίον της θέλησης της Βουλγαρικής κυβέρνησης για την κατασκευή του αγωγού. Ήδη το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε εναντίον της κατασκευής του αγωγού.

Αναμένεται η άσκηση πιέσεων και εκβιασμών από την Ε.Ε.προς την Βουλγαρία για την αποκήρυξη του έργου.
 Οι Ε.Ε. και ΗΠΑ θα προβούν στην ολοκλήρωση του από καιρό καταστρωμένου σχεδίου για την αυτονόμηση της Θράκης σε πρώτη φάση και την ένωση με την Τουρκία σε δεύτερη.

Η αυτονόμηση της Θράκης θα μετατρέψει την Θράκη σε ελεγχόμενη από την Γερμανία και Τουρκία περιοχή αποκλείοντας έτσι την πρόσβαση των ανταγωνιστικών του ΤΑΡ Ρωσικών αγωγών.Επίσης η Θράκη θα αποτελέσει το δώρο της Ε.Ε.προς τον Ερντογάν το οποίο θα τον αναδείξει ως εθνοσωτήρα και θα συσπειρώσει τους Τούρκους γύρω από το πρόσωπό του καθιστώντας την Τουρκία χώρα με την απαραίτητα πολιτική σταθερότητα για την λειτουργία των αγωγών.

Η Θράκη εκτός από πλατφόρμα των αγωγών θα μετατραπεί σε ειδική οικονομική ζώνη -ΕΟΖ, στην οποία Γερμανοί και Τούρκοι επιχειρηματίες θα επενδύουν σε περιβάλλον  χαμηλού  φορολογικού και  εργασιακού κόστους. Εκατοντάδες χιλιάδες νόμιμοι ή παράνομοι μετανάστες θα μεταφερθούν στην Θράκη ως εργάτες οι οποίοι θα λαμβάνουν εξευτελιστικά μεροκάματα καθορίζοντας έτσι και το ύψος των αμοιβών όσων Ελλήνων θα θελήσουν να δουλέψουν εκεί. 

Οι φυσικοί πόροι της Θράκης όπως ο ζεόλιθος, ο χρυσός , οι υδρογονάνθρακες και τα μεταλλεύματα  θα τροφοδοτήσουν την Γερμανική βιομηχανία. Ο Ελληνικός στρατός θα αποσυρθεί και την προστασία του κρατιδίου θα αναλάβει ειρηνευτική δύναμη όπως ακριβώς και στο Κόσοβο.

Οι Έλληνες της Θράκης θα έχουν το δικαίωμα να εργάζονται αλλά θα χάσουν το δικαίωμα τους στις περιουσίες τους και στην εκπροσώπηση τους στα όποια συλλογικά πολιτικά όργανα προκύψουν. Σταδιακά ο Ελληνικός πληθυσμός θα εκτοπισθεί και την θέση του θα λάβουν Τούρκοι έποικοι από την Ανατολία

Ανάλογοι κίνδυνοι υπάρχουν και για την Βουλγαρία.

Εάν η Βουλγαρία δεν υποκύψει στους εκβιασμούς της Γερμανίας για την αποκήρυξη του σχεδίου του SOUTH STREAM τότε η επαρχία του Κέρτζαλι , στους αντίποδες της Ροδόπης , στην οποία κατοικούν 500,000 κάτοικοι Τουρκικής συνείδησης θα αυτονομηθεί και θα αποτελέσει τμήμα του αυτόνομου του κρατιδίου της πρώην Ελληνικής δυτικής  Θράκης .

Από το 2007 Τουρκικοί κύκλοι στην Βουλγαρία διαρρέουν εντέχνως σχέδια απόσχισης του Κέρτζαλι εκβιάζοντας την πολιτική σκηνή της Βουλγαρίας  αποτελώντας την πέμπτη φάλαγγα των ΗΠΑ και της Γερμανίας στην χώρα με αποτέλεσμα την πλήρη υποταγή της και την εξαθλίωση της μπροστά στον επαπειλούμενο κίνδυνο να υποστεί τα δεινά της Σερβίας.

Οι  500,000 τούρκικης συνείδησης κάτοικοι του Κέρτζαλι που αποτελούν το 10% του Βουλγαρικού πληθυσμού εκπροσωπούνται από πολιτικό κόμμα το οποίο διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στην κατακερματισμένη πολιτική σκηνή της Βουλγαρίας και αποτελεί τον ανεπίσημο φορέα των Τουρκικών εκβιασμών και επιρροής στην χώρα.

Ας μην αναρωτιόμαστε γιατί η κυβέρνηση κάνει ότι είναι δυνατόν για να χάσει την εξουσία, όλα αποτελούν μέρος σχεδίου το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία τριάντα χρόνια. 
 
Η πορεία της Ελλάδας προς την χρεωκοπία και την διάλυση του οικονομικού και κοινωνικού ιστού αποτελεί μέρος σχεδίου και όχι ατυχή κατάληξη.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: