Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Μετά τα μαχητικά ο Νταβούτογλου κέρασε λουκούμια τους Φρουρούς του Έβρου !

9601739865154546230

Ευχές και δώρα από τον Νταβούτογλου  (φώτο) στους στρατιώτες του φυλακίου  στις  Καστανιές του Έβρου!

Σε χειρονομία (φιλίας; )  αφού χθες μας  έστειλε μια ντουζίνα μαχητικά προχώρησε σήμερα το μεσημέρι ο Tούρκος πρωθυπουργός, Αχμέτ Νταβούτογλου, o οποίος επισκέφθηκε ξαφνικά το τελωνείο και το συνοριακό φυλάκιο, στις Καστανιές του Έβρου.

Ο  Νταβούντογλου, ευρισκόμενος από το πρωί σε προγραμματισμένη επίσκεψη στην Ανδριανούπολη, ταξίδεψε έως τις Καστανιές του Έβρου, για να ευχηθεί στους εκεί υπηρετούντες, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων.

600x400_2412-davutoglu-greece-kastanies2
 
Στην ολιγόλεπτη παρουσία του στον ελληνικό μεθοριακό σταθμό, ο Τούρκος πρωθυπουργός, συναντήθηκε με τον αστυνομικό διευθυντή και το στρατιωτικό διοικητή Ορεστιάδας, με τους οποίους αντάλλαξε δώρα και τους ευχήθηκε υγεία και ειρήνη.

Ο  Νταβούτογλου που πήρε τα δώρα που του προσφέρθηκαν στην ελληνική πλευρά, είχε σύντομη συζήτηση με τους Έλληνες στρατιώτες και τηλεφώνησε τον ομόλογο του της Ελλάδας Αντώνη Σαμαρά για να του ευχηθεί Χρόνια Πολλά &  Καλά Χριστούγεννα.

Η ολιγόλεπτη συνάντηση με τους δυο αξιωματικούς, πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και καλύφθηκε από τα πολυάριθμα τουρκικά τηλεοπτικά συνεργεία που τον ακολουθούσαν


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: