Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Ταπώνουν τα Τούρκικα F-16 οι Έλληνες πιλότοι στις εμπλοκές που πετάνε στα Όρια!

hnioxos
Μέγας ενθουσιασμός επικρατεί στην ετοιμότητα των Ελληνικών μαχητικών που μετά απο αρκετά χρόνια «οπτικής αναγνώρισης» των Τούρκικων μαχητικών μπήκαν επιτέλους και στις εμπλοκές !



Θα περίμενε κανείς απο τα νερά παιδιά της ετοιμότητας που ξημεροβραδιάζονται  περιμένοντας το ALERT   να δυσφορούν με τις συνεχείς βάρδιες και τις άμεσες απογειώσεις με τους διακόπτες στο ON!

Αντ” αυτού επικρατεί ενθουσιασμός και όλοι δείχνουν έτοιμοι να φάνε σίδερα ...***Οι συνεχείς διαμαρτυρίες και Ανακοινώσεις  του Τούρκικου Γενικού Επιτελείου περί εγκλωβισμού των οπλισμένων Τούρκικων  μαχητικών, απο Ελληνικά μαχητικά δείχνουν ακριβώς το τι επικρατεί πάνω από σύννεφα !

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Α/ΓΕΑ (Ι) Αντιπτέραρχος Τουρνάς  συνέστησε ψυχραιμία στους Έλληνες Χειριστές ,αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι ο Αρχηγός χαμογέλαγε κάτω από τα μουστάκια του καμαρώνοντας τις επιτυχίες των Ελλήνων Χειριστών που ηγείται !

2014_12_23_130sm_01
Κανείς βέβαια δεν ξεχνά ότι ο Α/ΓΕΑ (Ι)Αντιπτέραρχος Τουρνάς  ήταν από τους πιο σκληρούς και πιο καλούς στις Αναχαιτίσεις στο Αιγαίο !

Οι Συμβουλές και τα συγχαρητήρια όμως έπεφταν βροχή κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στους «Σκληρούς «στη Λήμνο όπου πέταξε επικεφαλής του Σχηματισμού …(φώτο)

2014_12_23_130sm_11

Ούτε τυχαίες ήταν οι χειραψίες με τους «Δελτάδες» της ετοιμότητας των Μιράζ 2000-5 που σταθμεύουν στη νήσο Σκύρο και καθημερινά αντιμετωπίζουν τους Τούρκους  στο Αιγαίο νικώντας πάντα κατά κράτος !

2014_12_23_135sm_06
 ***Οι συνεχείς διαμαρτυρίες και Ανακοινώσεις  του Τούρκικου Γενικού Επιτελείου περί εγκλωβισμού των οπλισμένων Τούρκικων  μαχητικών, απο Ελληνικά μαχητικά 

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: