Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

«Πληθαίνουν τα Σημάδια!»


Απίστευτο Τουρκικό θράσος.
Ανήμερα των Χριστουγέννων ο Τούρκος αρχηγός του πολεμικού ναυτικού επιβιβάστηκε στο Barbaros και αγνάντευε από απόσταση 17 ναυτικών μιλίων τη Λεμεσό.

Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι με τη λήξη της παράνομης navtex στην Κυπριακή ΑΟΖ, το Barbaros θα βάλει πλώρη προς το Καστελόριζο σε μια προσπάθεια δημιουργίας γκρίζας ζώνης, αυτή τη φορά και στην Ελλάδα.
 
Με απίστευτο θράσος, το γνωστό γεράκι της Τουρκίας, αρχηγός του πολεμικού Ναυτικού, Μπουλέντ Μποστάνογλου, επιβάστηκε στην Φρεγάτα GOKCEADA, «Ίμβρος»  και με ελικόπτερο βρέθηκε στο ερευνητικό πλοίο Barbaros το οποίο αλωνίζει παράνομα στην Κυπριακή ΑΟΖ διεξάγοντας σεισμογραφικές έρευνες.

Jcg6Sxx

 
Ο Ναύαρχος Μποστάνογλου αγνάντευε από απόσταση περίπου 17 ναυτικών μιλίων τη Λεμεσό με το Barbaros να παραμένει στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Λεμεσού για περισσότερες από δύο ώρες.
Το barbaros αμέσως  μετά τη λήξη της παράνομης navtex, στις 30 Δεκεμβρίου, ενδεχομένως να του δώσουν οδηγίες να βάλει   πλώρη για το Καστελλόριζο σε μια προσπάθεια δημιουργίας γκρίζας ζώνης, αυτή τη φορά και στην Ελλάδα.
 
 Υπενθυμίζεται ότι ο Ναύαρχος  Μποστάνογλου κατά τη διάρκεια της άσκησης γαλάζια φάλαινα είχε παραδώσει τους κανόνες εμπλοκής στο πολεμικό ναυτικό με σαφείς οδηγίες σε περίπτωση συνάντησης Τουρκικών πλοίων με Ελληνικά η Ισραηλινά στη Μεσόγειο.
 
Στο μεταξύ, σε είδηση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του τηλεοπτικού δικτύου NTV αναφέρεται ότι το Barbaros  θα  αποχωρήσει από το νησί της Κύπρου  μετά την 30 Δεκεμβρίου.

97-132-Turkish-Air-Force-CASA-CN-235_PlanespottersNet_298926
 
Εξάλλου σήμερα είχαμε και τη  πτήση του γνωστού CN-235  που πέταγε στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ψάχνοντας για υποβρύχια …
Ούτε ο χρόνος ούτε ο τόπος είναι τυχαία !
 
Σχόλιο: Μόνο τυχαία δεν μπορεί να  είναι τα δύο γεγονότα ανήμερα των Χριστουγέννων και αυτό πρέπει να αξιολογηθεί από τα Επιτελεία πολύ σοβαρά !

Δεν υπάρχουν σχόλια: