Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Το μεγάλο παραμύθι της «ισλαμοφοβίας» στις ΗΠΑ!

islamophobia-11-620x412
Πιο πολύ ξύλο τρώνε οι γκέι στο Αμέρικα παρά οι κατσικοβιαστές που κλαίγονται για τον «ρατσισμό»!


Η πολιτική ορθότητα, η οποία επέβαλλε τον όρο «ισλαμοφοβία» επιχειρώντας να «βουλώσει» τα στόματα των εναπομείναντων λογικών στον πλανήτη που αντιλαμβάνονται την βία και την απανθρωπιά που εκφράζει το ακραίο ισλάμ καταρρέει ολοένα και περισσότερο με την πάροδο του χρόνου.

Ακόμα και σήμερα μετά από τις μαζικές δολοφονίες, τα βασανιστήρια και τους εξανδραποδισμούς που έχει προσφέρει απλόχερα η θρησκεία του προφήτη(όπως την αντιλαμβάνονται οι τζιχαντιστές) που βίαζε ανήλικα σε παγκόσμιο επίπεδο, η έννοια «ισλαμοφοβία» εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από μισάνθρωπους, καθώς και από τα υπερ-προοδευτικά αριστερά –κι όχι μόνο πλέον- τσιράκια τους.

Το καλοστημένο τους παιχνίδι, όμως, έρχεται να χαλάσει νέα έρευνα του FBI, η οποία απλά επιβεβαιώνει ότι διαφαινόταν ολοφάνερα προ πολλού: «Η ισλαμοφοβία είναι ένας μύθος».

hamas+nazi+salute
Η αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών μόλις κοινοποίησε νέα έρευνά της σχετικά με τα στατιστικά στοιχεία των εγκλημάτων μίσους για το 2013, και η οποία προσφέρει ένα καινούργιο παράδειγμα για το πως η πραγματικότητα αντικρούει τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που διαδίδουν οι τζιχαντιστές και οι οργανωτικοί τους τσοπάνηδες, απανταχού αριστεροί και δη στην Αμερική.

Αν και τα περασμένα χρόνια τα περισσότερα εγκλήματα μίσους στις ΗΠΑ δεν σχετίζονταν με τον θρησκευτικό φανατισμό, τα περισσότερα που είχαν ως κίνητρο το θρησκευτικό μίσος στόχευαν κατά άλλων θρησκειών, με τους μουσουλμάνους να αποτελούν την κοινότητα- ομάδα που υπέφερε την λιγότερη στοχοποίηση από ότι οι ομοφυλόφιλοι ή οι Εβραίοι και οι χριστιανοί.
i-am-an-infidel-fuck-islam-and-fuck-muslims-1
Τα δε αντι-μουσουλμανικά εγκλήματα δεν αυξήθηκαν, αλλά ούτε έγιναν και πιο συνηθισμένα ή πιο συχνά από ότι τα προηγούμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα η έρευνα του FBI για τα εγκλήματα μίσους στις ΗΠΑ αναφέρει τα ακόλουθα:

Από τα 5.928 περιστατικά εγκλημάτων μίσους που έλαβαν χώρα το 2013, μόλις τα 135 σημειώθηκαν κατά μουσουλμάνων, αποτελώντας το ποσοστό του 2.3% των συνολικών εγκλημάτων μίσους που σημείωσε μικρή πτώση από το αντίστοιχο ποσοστό του 2011.


Υπήρξαν 1.031 συμβάντα που εμπνεύστηκαν από τον θρησκευτικό φανατισμό πέρυσι με μόλις το 13,1% κατά μουσουλμάνων.

Οι «ρατσιστικές και μισαλλόδοξες» επιθέσεις κατά μουσουλμάνων βρέθηκαν πολύ πιο κάτω στην λίστα με τις στοχοποιημένες ομάδες- θύματα εγκλημάτων μίσους με τους Αφρο-αμερικάνους να βρίσκονται στην κορυφή (1.856 περιστατικά), τους ομοφυλόφιλους άνδρες να ακολουθούν με 750 καταγεγραμμένες επιθέσεις, τους Λατίνους των ΗΠΑ με 331 επιθέσεις και άλλες εθνικότητες με 324 συμβάντα βίας εναντίον τους και την κορυφή να συμπληρώνουν μέλη της λεσβιακής και τρανς κοινότητας με 277 επιθέσεις εναντίον τους για το 2013. 

fuck-logic-hail-islam_o_1220119
Τα κρούσματα επιθέσεων κατά Ασιατών των ΗΠΑ ισοφάρισαν τον αριθμό επιθέσεων κατά των «άμοιρων» μουσουλμάνων στις Ηνωμένες Πολιτείες με μόλις 135 περιστατικά.

Σύμφωνα με πληθυσμιακή εκτίμηση υπήρξαν 4,6 αντι-μουσουλμανικά περιστατικά ανά 100.000 μουσουλμάνων για το 2013, το ίδιο με τον αριθμό του 2012 και λιγότερο από τον αριθμό της περιόδου 2002-2011 που ήταν 6 κρούσματα ανά 100.000 μουσουλμάνων.

Η αναλογία επιθέσεων κατά μουσουλμάνων ήταν λιγότερη από την μισή από την αντίστοιχη αναλογία των επιθέσεων κατά των Εβραίων με 9,6 εγκλήματα μίσους ανά 100.000 Εβραίων με τον συνολικό τους πληθυσμό να αγγίζει τα 6,5 εκατομμύρια στις ΗΠΑ, ενώ η αναλογία των επιθέσεων κατά ομοφυλόφιλων βρέθηκε να είναι 11 συμβάντα ανά 100.000 ομοφυλόφιλων με τον καταγεγραμμένο πληθυσμό τους να αποτελεί το 3,5% του συνολικού πληθυσμού των Ηνωμένων Πολιτείων.

muslims+are+restless+9

Την ίδια ώρα ο επίσημος αριθμός των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ ξεπερνά τον καταγεγραμμένο αριθμό του 2011 που ανερχόταν στα 2,95 εκατομμύρια.

Ενώ, τέλος, κανένα από τα εγκλήματα μίσους κατά μουσουλμάνων δεν προκάλεσε τον θάνατο των θυμάτων ισλαμιστών.


Ε.Μ.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: