Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

ΓΕΣ: Έκτακτα μέτρα ασφαλείας μετά την πυρκαγιά στην 12η Μεραρχία

ΓΕΣ: Έκτακτα μέτρα ασφαλείας σε όλη την Ελλάδα μετά την πυρκαγιά και την ολοσχερή καταστροφή του αυτοκινήτου του διοικητή στην 12η Μεραρχία



Συναγερμός έχει σημάνει στο ΓΕΣ μετά την *** πυρκαγιά που σημειώθηκε στα ΣΟΑ Αλεξανδρούπολης με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς το αυτοκίνητο του διοικητή της 12ης Μεραρχίας και να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές ένα ακόμα αυτοκίνητο στρατιωτικού.


Αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν πρόκειται για κάποιο βραχυκύκλωμα ή για περιστατικό εμπρησμού, υπάρχει ανησυχία για το δεύτερο κι έτσι αποφασίστηκε άμεσα να ενταθούν τα μέτρα ασφαλείας σε όλα τα κτίρια με στρατιωτικό ενδιαφέρον.


Σε αυτά περιλαμβάνονται τόσο τα ΣΟΑ όσο και οι λέσχες, τα στρατιωτικά πρατήρια και γενικότερα όσα δεν βρίσκονται μέσα σε κάποιο στρατόπεδο και συνεπώς να υπάγονται στα μέτρα φρούρησης της Μονάδας.


Έτσι αναμένεται να αυξηθούν τα περίπολα στα κτίρια στρατιωτικού ενδιαφέροντος προκειμένου να αποτραπούν ανάλογα περιστατικά.

 
Τα μέτρα δεν αφορούν μόνο την περιοχή της Αλεξανδρούπολης ή του Δ΄ΣΣ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Armyvoice.gr έχει διαταχθεί να ενταθούν σε όλη την Ελλάδα.

*** πυρκαγιά που σημειώθηκε στα ΣΟΑ

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: