Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Οι αφανείς ήρωες που εξασφαλίζουν την Άμυνα της χώρας και τις δηλώσεις περί αξιόμαχου

Αυτά τα Χριστούγεννα υπάρχουν κάποιοι αφανείς ήρωες που κρατούν τις Ένοπλες Δυνάμεις στο επίπεδο που πρέπει να ΄ναι για να αντιμετωπίσουν όσα δύσκολα πιθανόν θα κληθούν να διαχειριστούν.


Δεν πρόκειται να τους δείτε σε κανένα τηλεοπτικό κανάλι να μιλούν για το αξιόμαχο των ΕΔ. Αυτοί το εξασφαλίζουν. Αυτοί γνωρίζουν πόσο δύσκολα τα καταφέρνουν…
 
Πληρώνονται με μισθούς πενιχρούς και ορισμένοι δεν θα πάρουν ούτε τα 120 ευρώ που ανακοινώθηκαν χθες από τον ΥΕΘΑ ως “χριστουγεννιάτικο δώρο”.

Οι ήρωες στους οποίους αναφερόμαστε βρίσκονται αξημέρωτα στον Σκαραμαγκά και ρίχνονται από το πρωί στη δουλειά για να συντηρήσουν τον “κουρασμένο Στόλο μας”, με τον οποίο ακόμη και τώρα ουδείς ασχολείται σοβαρά.

Είναι οι εργαζόμενοι του Ναυπηγείου αλλά και η διοίκηση του Ναυτικού Κλιμακίου του ΠΝ στον Σκαραμαγκά, που τρέχουν να διορθώσουν ότι διορθώνεται και να δώσουν στο Στόλο τη δυνατότητα να έχει διαθεσιμότητες.

Η δουλειά στο Σκαραμαγκά δεν τελειώνει ποτέ, γιατί και τα προβλήματα του Στόλου είναι ατελείωτα.

Ήρωες είναι όλοι οι τεχνικοί της Πολεμικής Αεροπορίας και την μονίμως “κατηγορούμενη” ΕΑΒ .
Οι μηχανικοί της ΠΑ δίνουν άνιση μάχη με το χρόνο ,χωρίς να ΄χουν τα μέσα για να πολεμήσουν, γιατί από το 2005 και μετά κάποιοι πουλούσαν …ανέξοδη και ανεύθυνη διαφάνεια.
Το “δεν υπογράφω” είναι εύκολο να το λες.
Το δεν πετάω δεν υπάρχει.
Όλους αυτούς τους ανθρώπους που εξασφαλίζουν ότι η Ελλάδα έχει Ένοπλες Δυνάμεις έτοιμες για όλα τους ξεχνάμε.
Ας τους επισκεφθεί κάποιος για να τους πει χρόνια πολλά.
Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν… Χρόνια πολλά και καλό κουράγιο.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: