Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Κακοκαιρία «Ζηνοβία»: Νέο αναλυτικό δελτίο της ΕΜΥ για την εξέλιξη του χιονιά

Ενα νέο, αναλυτικό δελτίο για την κακοκαιρία «Ζηνοβία» εξέδωσε προ ολίγου η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).


Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τα φαινόμενα της κακοκαιρίας «Ζηνοβία» θα συνεχιστούν και τη Δευτέρα, κυρίως στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Πελοπόννησο, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.


Κακοκαιρία «Ζηνοβία»: Πού αναμένονται χιονοπτώσεις

Σε ό,τι αφορά τις χιονοπτώσεις της κακοκαιρίας «Ζηνοβία», η ΕΜΥ εκτιμά ότι χιόνια -κατά τόπους πυκνά- θα «δουν» ορεινές και ημιορεινές περιοχές καθώς και περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο (200-400 μέτρα) στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια αλλά και στα ορεινά και ημιορεινά της Βορειοανατολικής Πελοποννήσου, των Σποράδων, των νησιών του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και της Κρήτης.

Βαθμιαία από τη νύχτα εξασθένηση των φαινομένων. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια.

Περισσότερες πληροφορίες για την κακοκαιρία «Ζηνοβία» και τη νέα ενημέρωση της ΕΜΥ σε λίγο μόνο στο iefimerida.gr


Οι δημοσιογράφοι του iefimerida.gr παρακολουθούν καθημερινά την επικαιρότητα και τις εξελίξεις τόσο στο εθνικό όσο και στο διεθνές πεδίο και με άμεσο και έγκυρο ρεπορτάζ ενημερώνουν τους αναγνώστες.
Ειδήσεις για όλα τα θέματα της επικαιρότητας δημοσιεύονται άμεσα και με εγκυρότητα στο iefimerida.gr.



Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: