Σε έναν απίστευτο εκβιασμό προχώρησαν οι ΗΠΑ χθες, αποκαλύπτοντας τις πραγματικές τους προθέσεις για τον Ελληνισμό. Άρση του εμπάργκο όπλων στην Κύπρο από τις Ηνωμένες Πολιτείες, υπό την προϋπόθεση ότι η Κυπριακή Δημοκρατία θα σταματήσει τις «εξυπηρετήσεις» στους Ρώσους.
 
Ναι και όμως αυτή η χώρα θέλει να λέγεται σύμμαχος.
Την στιγμή που η Κυπριακή ΑΟΖ έχει περικυκλωθεί από τουρκικά γεωτρύπανα και πολεμικά πλοία, η Ουάσινγκτον πιέζει την Λευκωσία και της στέκνει τελεσίγραφο, λέγοντάς της με απλά λόγια:
Ή με εμάς, ή με τους Ρώσους!

***«Ο αμυντικός προϋπολογισμός των ΗΠΑ πέρασε από την Βουλή με ψήφους 376-48, περιλαμβάνει την άρση του εμπάργκο όπλων στην Κύπρο υπό δυο προϋποθέσεις: καταπολέμηση ξεπλύματος μαύρου χρήματος κ απαγόρευση εξυπηρετήσεων σε ρωσικά πολεμικά πλοία», έγραψε η Ελληνίδα ανταποκρίτρια στις ΗΠΑ Λένα Αργύρη.
 
Με ψήφους 376 έναντι 48 η Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε τον προϋπολογισμό για την Εθνική Άμυνα για το 2020, μετέδωσε μέσω ΚΥΠΕ ο Έλληνας ανταποκριτής Αποστόλης Ζουπανιώτης και συνεχίζει:

Στις πρόνοιες του νόμου συμπεριλαμβάνεται και η άρση του εμπάργκο αμερικανικών όπλων που έχει επιβληθεί στην Κυπριακή Δημοκρατία διά νόμου από το 1987, καθώς και η απαγόρευση της μεταφοράς των μαχητικών F-35 στην Τουρκία, λόγω της αγοράς των ρωσικών πυραύλων S-400.
 
 
Το νομοσχέδιο αναμένεται να τεθεί σε ψηφοφορία και στη Γερουσία σήμερα (Πέμπτη) και στη συνέχεια να πάει για υπογραφή στο γραφείο του Προέδρου Τραμπ.

Ο Ελληνισμός είναι μόνος του και αυτό πρέπει να το αντιληφθούμε όλοι!
Lena Argiri @lenaargiri
 
Ο αμυντικός προϋπολογισμός των ΗΠΑ πέρασε από την Βουλή με ψήφους 376-48, περιλαμβάνει την άρση του εμπάργκο όπλων στην Κύπρο υπό δυο προϋποθέσεις: καταπολέμηση ξεπλύματος μαύρου χρήματος κ απαγόρευση εξυπηρετήσεων σε ρωσικά πολεμικα πλοία
15 people are talking about this