Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Πλαστές Σελίδες και Ομάδες περί ΟΥΚ κλπ στο Facebook


Κάποιος Ανθυπασπιστής ΟΥΚ εν Ενεργεία με Επέπληξε για το Δημοσίευμα στο Blog και την Ομάδα ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ σχετικά με την χρονική περίοδο Διοικήσεως στην ΔΥΚ του κυρίου Αποστολάκη, και ότι δεν εκπροσωπώ τους βατραχανθρώπους..


Και Φυσικά δεν τους Εκπροσωπώ Επίσημα κύριε Ανθυπασπιστά. Δεν έχω εξάλλου αυτό το Δικαίωμα.

Αλλά ΔΕΝ έχει Κανείς το δικαίωμα να με Φιμώσει να με Αμφισβητήσει και να μου Απαγορέψει να εκφράζω Ελεύθερα την άποψή μου ως Πτυχιούχος Έφεδρος Βατραχάνθρωπος.



Και Φυσικά η Απάντησή μου στον κύριο Ανθυπασπιστή.

 

Δηλαδή κύριε Ανθυπασπιστά η εν λόγο Σελίδα ‘’ΟΥΚ Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών’’ που την Διαχειρίζεται ένα Άτομο Αστράτευτο ( κατά τις πληροφορίες μου ) που έχει φτιάξει σελίδες και Ομάδες για τους Βατραχανθρώπους, τους Πυροσβέστες, τους Καταδρομείς, Την Αστυνομία, των ΕΚΑΜ, την Τροχαία, Τους Μπακάληδες, τους Μανάβηδες, τους SEALS, την ΜΥΑ/ΛΣ, την δυο, την τέσσερα και δεκατέσσερα και δεν ξέρω για ποιους άλλους έχει φτιάξει,

Την Αποδέχεσαι και την Αναγνωρίζεις κύριε Ανθυπασπιστά;



Αλλά εδώ βλέπω και τον Τέως Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο ε.α. Ιωάννη Παυλόπουλο Π.Ν. να Σχολιάζει στην Σελίδα σε φωτογραφία του Αείμνηστου Δημήτρη Δέδε Πρώτο ( 1ο ) Σχολείο Υ/ΚΤ χωρίς να Αναρωτιέται πώς χρησιμοποιεί αυτόν τον Τίτλο η Σελίδα.

Εκτός και Ξέρει ποιος την Διαχειρίζεται!!!!!!!!!!! Και την Αναγνωρίζει ως Επίσημη Σελίδα της ΔΥΚ!!!!!!!!!!!

Αλλά σιγά σιγά θα ξεκαθαρίσουν Πολλά θέματα.. Χρόνος Χρειάζεται..


Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι ο γράφον δεν έχει καμία Σχέση με τους Βατραχανθρώπους. Άκου τώρα ΔΥΚ και παλιά ΟΥΚ

 

Καλά το πολύ Γέλιο το έχει η Απάντηση από το Προφίλ Agathi Theodorou θα αναφερθούμε άλλη φορά για το 523ο Ψεύτικο προφίλ αυτό του κυρίου Σταύρου Μπατιάνη!!!!!!


Κύριε Διοικητά της ΔΥΚ Πλοίαρχε Γεώργιε Σταυρουλάκη έχετε Εξουσιοδοτήσει Επίσημα τον Διαχειριστή της Σελίδας να μεταφέρει στους Πολίτες τις Ευχές σας;


Άκου η Διοίκηση Υποβρυχίων καταστροφών σας Εύχεται ολόψυχα…… κλπ κλπ κλπ.

Και το Ανέχεστε;

Άρα η σελίδα Εκπροσωπεί την ΔΥΚ κύριε Πλοίαρχε Διοικητή της ΔΥΚ Γεώργιε Σταυρουλάκη..

Ε τότε να ενημερωνόμαστε από εκεί εμείς οι έφεδροι Βατραχάνθρωποι, η μήπως δεν μας Αναγνωρίζετε εμάς τους εφέδρους Ναύτες ΟΥΚ και εσείς κύριε πλοίαρχε σαν τον κύριο Ανθυπασπιστή..


Εδώ σε μια φωτογραφία του Αείμνηστου Δημήτρη Δέδε σχολιάζει ο Αρχηγός Στόλου και πρώην Διοικητής στην ΔΥΚ. Jean Pavlopoulos.

Που; σε μια Σελίδα που Φέρει τον Τίτλο Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών.

Τι να πώ!!!!!!!!!!!


Εδώ πάλι Εξουσιοδοτημένος να Εύχεται εκ μέρους της ΔΥΚ.



Εδώ Εξουσιοδοτημένος από την ΔΥΚ κύριε Ανθυπασπιστά Απαντάει σε σχετική Ερώτηση για τον Ναύαρχο Αποστολάκη!!!!!!!!!


Και είναι και Ανορθόγραφος ο κύριος << Κωδικός ονομασίας επιλεκτικός στόχος unknown.
Νικόλαος Ιωαννίδης. i be with you..for ever..>>

 

Εδώ δεν Αντιδρούμε κύριε Ανθυπασπιστά ε; Προφανώς Συμφωνείτε ότι είναι Επίσημη Σελίδα της ΔΥΚ και Εκπροσωπεί τους Βατραχανθρώπους!!!!!


Και Πολλά πολλά άλλα Δημοσιεύματα που Άπτονται της Διερεύνησης από πλευράς Πολεμικού Ναυτικού..




Το Προφίλ της Σελίδας << ΟΥΚ Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών.>>



Κύριε Ανθυπασπιστά ( τα στοιχεία του δεν τα δημοσιεύουμε προς το παρών ) γνωρίζετε αν ο κύριος Νίκος Ιωαννίδης είναι σε κάτι Σχετικός με τους Βατραχανθρώπους; 

Αν είναι να ζητήσω Δημόσια Συγγνώμη και να μας πει αν είναι Εξουσιοδοτημένος από την ΔΥΚ και αν Προβλέπεται αυτό.

 

Γεώργιος Δρακόπουλος


Ναύτης ΟΥΚ Απόφοιτος 65ου Σχολείου Βατραχανθρώπων


πηγη

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προς τους ανθρώπους της ΔΥΚ.

Ο Γεώργιος Δρακόπουλος είναι η ντροπή των έφεδρων Commandos της χώρας αυτής.
Όλα αυτά που λέει ας τα πει στον Εισαγγελέα μιας που έτσι και αλλιώς έχει δεχθεί μηνυτήρια αναφορά το 2015-2016.Δεν είχαμε κάνει ποτέ ανάρτηση με δικό μας τραυματισμό σε μονάδα της ΔΥΚ αλλά με αξιωματικό αυτής.

https://www.newsit.gr/ellada/pos-skotothike-o-25xronos-simaioforos-ton-o-y-k-kata-ti-diarkeia-askisis/2035326/

Ο Γεώργιος Δρακόπουλος ο υβριστής των συναδέλφων του και ο συκοφάντης των πάντων αγνοεί πως έχουμε τα πάντα αποθηκευμένα από το 2012 μέχρι και σήμερα όπως αγνοεί πως έφτασε σε σημείο να κάνει διαδικτυακές γελοιότητες με την ομάδα Ο.Ε.Α του βαρυποινίτη αστράτευτου και Ιεχωβά Ιωάννη Καραγεωργίου.
Ο Γεώργιος Δρακόπουλος μέσα στην παράνοιά του μας ονόμασε όλους ως ι5 γράφοντας μάλιστα χωρίς ντροπή πως όλοι οι βατραχάνθρωποι περάσανε σχολεία με βύσματα ενώ αυτός πέρασε με την απόλυτη μαχητικότητά του.
Καλούμε με όλο τον σεβασμό που έχουμε προς τους ανθρώπους του πολεμικού Ναυτικού να μην δίνουν σημασία σε αυτό τον παρανοϊκό άνθρωπο.

Ανώνυμος είπε...

Όλα ωραία και καλά αλλά το δικό μου το όνομα τι δουλειά έχει μέσα σε ιστολόγιο βατραχανθρώπων μπορεί να απαντήσει κανείς;Προφανώς δουλειά δεν είχατε και δουλειά βρήκατε σαν τον Γ.Δρακόπουλο να παίζεται με τα ονόματα των πολιτών χωρίς κανένα λόγο.Αλλιώς δεν δικαιολογείται.Τα προφίλ στο Facebook ταυτοποιούνται από την Google.To αν έχω εγώ δύο ή 402 προφίλ δεν νομίζω να αφορά εσάς και φυσικά δεν είναι κάτι που σας ενοχλεί.Παρακαλώ λοιπόν να σβήσετε το ονοματεπώνυμό μου από το ιστολόγιό σας.

Ανώνυμος είπε...

https://greekspecialcommandos.blogspot.com/2019/12/httpsnational-prideorg.html

Ανώνυμος είπε...

https://greekspecialcommandos.blogspot.com/2019/12/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΤΕ ΤΙΤΛΟ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΦΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟΤΑΚΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΟΥΚ 65.ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ COMMANDO Ο ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΟΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΥ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ :
" ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ "

Κάποιος Ανθυπασπιστής ΟΥΚ εν Ενεργεία με Επέπληξε για το Δημοσίευμα στο Blog και την Ομάδα Έλληνες Βατραχάνθρωποι σχετικά με την χρονική περίοδο Διοικήσεως στην ΔΥΚ του κυρίου Αποστολάκη, και ότι δεν εκπροσωπώ τους βατραχανθρώπους..
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ Γ.ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ;ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΠΛΥΘΗΝΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ COMMANDOS;

Και Φυσικά δεν τους Εκπροσωπώ Επίσημα κύριε Ανθυπασπιστά. Δεν έχω εξάλλου αυτό το Δικαίωμα.
ΤΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ.ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.
Αλλά δεν έχει κανείς το δικαίωμα να με φιμώσει να με αμφισβητήσει και να μου απαγορέψει να εκφράζω ελεύθερα την άποψή μου ως Πτυχιούχος Έφεδρος Βατραχάνθρωπος.
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΒΑΤΡΑΧΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ.
Και Φυσικά η Απάντησή μου στον κύριο Ανθυπασπιστή.

Δηλαδή κύριε Ανθυπασπιστά η εν λόγο Σελίδα ‘’ΟΥΚ Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών’’ που την διαχειρίζεται ένα Άτομο Αστράτευτο ( κατά τις πληροφορίες μου ) ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΡΕ ΜΠΑΜΙΑ Γ.ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙ.ΕΦΟΣΟΝ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΔΟΛΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ που έχει φτιάξει σελίδες και Ομάδες για τους Βατραχανθρώπους, τους Πυροσβέστες, τους Καταδρομείς, Την Αστυνομία, των ΕΚΑΜ, την Τροχαία, Τους Μπακάληδες, τους Μανάβηδες, τους SEALS, την ΜΥΑ/ΛΣ, την δυο, την τέσσερα και δεκατέσσερα και δεν ξέρω για ποιους άλλους έχει φτιάξει.ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ.ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ;
Την Αποδέχεσαι και την Αναγνωρίζεις κύριε Ανθυπασπιστά;ΤΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΡΕ ΒΛΑΞ.ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΟΥΚ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;ΟΙ ΧΕΣΤΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.
Αλλά εδώ βλέπω και τον Τέως Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο ε.α. Ιωάννη Παυλόπουλο Π.Ν. να Σχολιάζει στην Σελίδα σε φωτογραφία του Αείμνηστου Δημήτρη Δέδε Πρώτο ( 1ο ) Σχολείο Υ/ΚΤ χωρίς να Αναρωτιέται πώς χρησιμοποιεί αυτόν τον Τίτλο η Σελίδα.
Εκτός και Ξέρει ποιος την Διαχειρίζεται!!!!!!!!!!! Και την Αναγνωρίζει ως Επίσημη Σελίδα της ΔΥΚ!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ.
Αλλά σιγά σιγά θα ξεκαθαρίσουν Πολλά θέματα.. Χρόνος Χρειάζεται..ΝΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΝΤΑ-ΝΤΑ ΒΛΑΚΑ Γ.ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΕ.
Καλά το πολύ Γέλιο το έχει η απάντηση από το Προφίλ Agathi Theodorou θα αναφερθούμε άλλη φορά για το 523ο Ψεύτικο προφίλ αυτό του κυρίου Σταύρου Μπ!!!!!!
ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΓΕΩΡΓΙΕ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΕ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΡΕ ΧΟΝΤΡΟΚΟΥΡΑΔΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΠΡΟΦΙΛ FACEBOOK ΜΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΟ YOUTUBE ME ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΤΛ;ΠΟΣΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Κύριε Διοικητά της ΔΥΚ Πλοίαρχε Γεώργιε Σταυρουλάκη έχετε Εξουσιοδοτήσει Επίσημα τον Διαχειριστή της Σελίδας να μεταφέρει στους Πολίτες τις Ευχές σας;ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΩΣΑΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ.
Ε....ΡΕ ΤΡΕΛΕ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ.ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΡΕ ΜΠΙΝΕ ΑΝΤΡΑ Γ.ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΕ ΥΒΡΕΙΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ COMMANDOS ΤΗΣ ΔΥΚ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙΣ.ΚΑΝΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ Ε;ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΕΣ ΒΛΑΚΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΓΑΜΙΟΝΤΑΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Γ.ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΕΙΠΑΜΕ 500 ΦΟΡΕΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΙΣ ΑΣΤΕΙΕΣ ΜΥΘΟΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ.


Υ.Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ ΚΑΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΜΥΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΜΥΚ.ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΥΘΟΠΛΑΣΤΗΣ ΨΕΥΤΗΣ ΜΥΘΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΕΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΎΤΤΑΡΑ.....