Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ...!!! Οι μπολσεβίκοι απαιτούν να πάρει άσυλο ο Τζαβέντ Ασλάμ, γιατί έληξε η 10ετής παραμονή του και κινδυνεύει να πάει στις φυλακές του Πακιστάν όπου και ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ...!..

Μεταφέρουμε το δακρύβρεχτο κείμενο από την Εφημερίδα των Συντακτών και καλά...


Ασυλο στην Ελλάδα ζητάει ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος «Η Ενότητα», Τζαβέντ Ασλάμ, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας τα τελευταία 25 χρόνια και είναι γνωστός για τον αγώνα του σχετικά με την ομαλή ένταξη προσφύγων και μεταναστών στην κοινωνία και τη στήριξή του στους εργατικό και το αντιφασιστικό κίνημα.

Επί είκοσι πέντε χρόνια ο Τζαβέντ Ασλάμ δεν μπορεί να ταξιδέψει λόγω αδυναμίας έκδοσης διαβατηρίου του από τις πακιστανικές αρχές και το 2019 έληξε η δεκαετής άδεια παραμονής του στην Ελλάδα.

Η απόδοση ασύλου είναι επιτακτική καθώς ενδεχόμενη έκδοσή του στο Πακιστάν θα σημάνει σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του, όπως έχει επισημάνει η Διεθνής Αμνηστία από το 2007 σε έκθεσή της με τίτλο «Ελλάδα: Έρευνα, όχι έκδοση:

Η επαπειλούμενη έκδοση υπερασπιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων προς το Πακιστάν αναδεικνύει τα σφάλματα στην έρευνα για τις απαγωγές που έχουν καταγγελθεί».

Είχε προηγηθεί η καταγγελία 28 Πακιστανών μεταναστών, ότι έπεσαν θύματα απαγωγών μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα· ο Τζαβέντ Ασλάμ στήριξε τους καταγγέλλοντες και ήρθε σε ρήξη με την πρεσβεία του Πακιστάν στην Αθήνα.


«Η δίκη του, αν επιστρέψει στο Πακιστάν, θα είναι άδικη.

Η Διεθνής Αμνηστία έχει τεκμηριώσει τα τελευταία χρόνια τις άδικες δίκες στο Πακιστάν, καθώς και τις αυθαίρετες συλλήψεις και τις καταναγκαστικές εξαφανίσεις που λαμβάνουν χώρα εκεί στο πλαίσιο αντιτρομοκρατικών επιχειρήσεων», σημείωνε η οργάνωση στην έκθεσή της.


Ακολουθεί ένα υμνολόγιο από την ΕΦΣΥΝ για το Άσλαμ που σε καμιά περίπτωση δεν μας απασχολεί... Να απελαθεί και άμεσα...


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: