Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Διάλογος με προδότες και πράκτορες των Σκοπιανών δε νοείται!

oyranio_toxo 
«Θεσμική» υπόσταση προσπαθεί να δώσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σε οργανώσεις με πολύ ύποπτο ρόλο, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει για τον εθνικό & θρησκευτικό αποχρωματισμό της χώρας και τη διάλυση του εθνικού κορμού.

Ο «διάλογος» μεταξύ της Εθνικής Επιτροπής των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και εκπροσώπων της φιλοσκοπιανής αποσχιστικής οργάνωσης Ουράνιο Τόξο, ήταν μεθόδευση από ψηλά (βλέπετε Μαξίμου).

Και αυτό, προκειμένου οι πράκτορες των Σκοπίων να καταστούν και επίσημα πλέον, «συνομιλητές» κρατικών υπηρεσιών...
Σε λίγο, όπως πάνε τα πράγματα, μας είπαν αξιωματούχοι του ΥΠΕΞ, θα τεθεί και θέμα «περιουσιών» των πολιτικών προσφύγων που εγκατέλειψαν την Ελλάδα την εποχή του συμμοριτοπόλεμου, αφού εγκλημάτισαν κατά του πληθυσμού της χώρας μας.
Κάτι, το οποίο κάποιοι απεργάζονται στο παρασκήνιο, με την «κινητικότητα» κάποιων «ταχυδρόμων»... Όλα για την πολυπολιτισμικότητα, όλα για την καταπολέμηση του πατριωτισμού, όλα για την εμπέδωση των αρχών της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Ο «διάλογος» των πρακτόρων των Σκοπίων που απεργάζονται τον διαμελισμό της χώρας μας, με Έλληνες κρατικούς λειτουργούς, αναδεικνύει τα νέα ήθη στη δημόσια διοίκηση.
Από την άλλη, η αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίζονται ανάλογες εξελίξεις, μόνο κακά προμηνύει. Η ερώτηση του υποψηφίου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης του ΛΑΟΣ Κυριάκου Βελόπουλου προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, εξαναγκάζει τους αρμόδιους σε απαντήσεις για το διακύβευμα της κουβέντας με στοιχεία ύποπτα, τα οποία απειλούν την ασφάλεια και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας.
Ας έχουν υπόψη τους κάποιοι ριψάσπιδες της κυβέρνησης, ότι για να ελευθερωθεί η Μακεδονία μας, χύθηκε πολύ αίμα. Τους εγγυόμαστε ότι την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι ανάλογο, οι καταγγελίες μας θα είναι προσωπικές και σε πολύ υψηλούς τόνους. Διότι τον προδότη, ουδείς αγάπησε.
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
1fvelopoulos 
Αναφέρει στην ερώτησή του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο Κυριάκος Βελόπουλος: «Συμφώνως με σχετική παρουσίαση του σκοπιανού τηλεοπτικού σταθμού «Σίτελ», προ ημερών, μεταδόθηκε πως «αποτελεί ιστορική στιγμή, για το κόμμα «σλαβοφώνων» στην Ελλάδα, (το «Ουράνιο Τόξο»), που μετά από ανεπιτυχείς προσπάθειες, συντηρήθηκε με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή Δικαιωμάτων του Ανθρώπου», προσθέτοντας, ότι «αυτή είναι, η πρώτη επίσημη (;) συνάντησή τους»!
Στη συνέχεια, με διατυπώσεις πανηγυρικού τύπου, αναφέρεται ότι, «οι εκπρόσωποι του «Ουρανίου Τόξου», εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «σλαβόφωνοι» (άραγε, ποιοι είναι αυτοί;) και πίεσαν (!) για την επίλυσή τους», ενώ «ζήτησαν η «μακεδονική» γλώσσα να εισαχθεί (!) στα ελληνικά σχολεία, όπου – δήθεν – «οι Σλαβομακεδόνες ζουν» και διδάσκονται»!!!
Αφού «το κόμμα εκφράζει την ικανοποίησή του», για την συνάντηση αυτή, καταλήγει, ότι «αναμένουμε από την Επιτροπή, η οποία συμβουλεύει συνήθως, την ελληνική κυβέρνηση, σε θέματα που σχετίζονται με τις «μειονότητες», να αναδείξει τα «προβλήματα» και κάποιες από αυτές τις προϋποθέσεις, να γίνουν μέρος της επισήμου πολιτικής της Ελλάδος»!
Στην τηλεοπτική παρουσίαση αυτή, εμφανίζονται μάλιστα, να τοποθετούν σε μπαλκόνι πολυκατοικίας της Εδέσσης  δίγλωσση επιγραφή, με την ονομασία τους!
Ερωτάται ο υπουργός:1. Είναι σε γνώση του Υπουργείου, τα περιγραφόμενα γεγονότα, που μετέδωσε ο σκοπιανός τηλεοπτικός σταθμός, επιχαίροντας ιδιαιτέρως, για την «πρώτη και επίσημη» αυτή επαφή;
2. Το Υπουργείο, συμφωνεί με τις ενέργειες της Επιτροπής αυτής; Από πότε οι φιλοσκοπιανοί πρακτορίσκοι, είναι σε θέση να «πιέζουν», Ελληνικές Επιτροπές, για τις όποιες φαντασιώσεις τους; Και τίθεται επίσης το αμείλικτο ερώτημα, πώς είναι δυνατόν, τέτοιες τύπου ενέργειες και «πρωτοβουλίες» από τις όποιες Επιτροπές, να γίνονται επιτρεπτές και ανεκτές, και μάλιστα, τους δίδεται και η δυνατότης να «συμβουλεύουν» την Ελληνική Κυβέρνηση;
3. Ποιοι Ελληνες αρμόδιοι, έχουν την ευθύνη αυτής της «πρώτης και επισήμου» συναντήσεως και για ποιους λόγους ενεκρίθη αυτή; Προϋπάρχει κάποιου είδους συνεννόηση με τους κρατικούς φορείς που εποπτεύουν, αυτά τα τόσο λεπτά εθνικά ζητήματα, με τις επιτροπές αυτές ή ενεργούν αυθαιρέτως;
4. Μήπως μπορεί το Υπουργείο να μας πληροφορήσει, πότε, πόσες και ποιες ενέργειες προχώρησε η Επιτροπή αυτή, υπέρ των δοκιμαζομένων επί δεκαετίες παντοιοτρόπως, Κυπρίων ή Βορειοηπειρωτών ομογενών μας, ή έστω υπέρ των καταπατουμένων καθημερινώς δικαιωμάτων Ελλήνων πολιτών, από την εγκληματικότητα και τις βιαιότητες, των κάθε λογής λαθρομεταναστών;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: