Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Ποιοι θέλουν πάλι χάος στην Αθήνα;

13423

Την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, κάποιοι "λαμπροί" εγκέφαλοι της ΟΛΜΕ, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν στο κέντρο της Αθήνας συλλαλητήριο, για τα 20 χρόνια από τον θάνατο του Τεμπονέρα.

Φυσικά είναι δικαίωμα του καθενός να τιμά την μνήμη κάποιου. Αυτό που είναι απαράδεκτο όμως, είναι η συνεχιζόμενη προσπάθεια να δυναμιτίζεται το κλίμα και να δημιουργείται ένταση στο κέντρο της Αθήνας. 

Μόλις λίγες ημέρες μετά τις εορτές και ενώ οι καταστηματάρχες του κέντρου δίνουν αγώνα για να μην βάλουν λουκέτα στα μαγαζιά τους, οι δυνάμεις της αριστεράς στην χώρα μας, γιατί ας μην νομίζετε ότι η ΟΛΜΕ δεν κυριαρχείται πλήρως από την αριστερά, έρχονται να θέσουν τις βάσεις για να έχουμε και πάλι εκτεταμένα επεισόδια.

Γιατί είναι βέβαιο ότι αυτό ακριβώς θα συμβεί στις 13 Ιανουαρίου, οπότε και έχει προγραμματιστεί η συγκεκριμένη εκδήλωση.


Πρόκειται δε για μια εκδήλωση που μοναδικό σκοπό έχει να αναμοχλεύσει τα πάθη μιας άλλης εποχής. 

Γιατί αλλιώς ποιά είναι η σημασία της επετείου αυτής, παρά ακριβώς το διχαστικό κλίμα ανάμεσα στους Έλληνες, σε μια μάλιστα χρονική στιγμή που ολόκληρη η χώρα θα πρέπει να είναι ενωμένη, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις δυσχερέστατες συνθήκες τις οποίες βιώνουμε.

Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα, για τους εγκεφάλους της αριστεράς, οι οποίοι ως μοναδικό σκοπό έχουν την συνεχή αναστάτωση. 

Στις 13 ο Τεμπονέρας, στις 15 οι αντιρατσιστικές πορείες και ποιός ξέρει τι ακόμη θα ανακοινωθεί. 


Ο,τιδήποτε, για να κρατά το κέντρο της Αθήνας σε μια κατάσταση αναβρασμού. Να μην ξεχάσουμε και τα όσα συνέβησαν στις ... πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου, με τους χιλιάδες λαθρομετανάστες να κάνουν κυριολεκτικά κουμάντο στην πόλη.

Τελικά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επικρατήσει ηρεμία στην Αθήνα. 

 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: