Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Επίθεση χάκερς στο ΔΝΤ υπέρ των Ελλήνων


Διαδικτυακή διαμαρτυρία εναντίον του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) και υπέρ της Ελλάδας διοργανώνει η γνωστή πλέον ομάδα των Ηackers Anonymous


Οι hackers που σημειωτέον είναι οι βασικοί ύποπτοι για για τις επιθέσεις σε ιστοσελίδες εταιρειών και κρατικών υπηρεσιών διαφόρων χωρών, ως αντίποινα στη σύλληψη του ιδρυτή του WikiLeaks, όπως και στο PlayStation Network, θα εκφράσουν με αυτό τον τρόπο την συμπαράσταση τους στον ελληνικό λαό για τα οικονομικά μέτρα που τους έχουν επιβληθεί για την οικονομική διάσωση της χώρας.

Οι Anonymous ενημερώθηκαν μέσω Internet, Facebook και Twitter για τις εξεγέρσεις των «Αγανακτισμένων» στην Ελλάδα με αφορμή την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος και αναλαμβάνουν «δράση». 

Η επιχείρηση έχει ονομαστεί "Operation Greece" κι αυτό διότι ανάμεσα στους στόχους του ΔΝΤ, στην πρώτη θέση βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Ελλάδα.

Σύμφωνα με ένα μήνυμα στο Twitter που έχει την ονομασία “Operation Greece”, οι Anonymous, καλούν όλους τους Followers τους στο Twitter, να επισκεφθούν μαζικά (DDoS Attack) την ιστοσελίδα του ΔΝΤ που είναι η www.imf.org, με σκοπό να την «καταλάβουν».

Στο Twitter, μπορείτε να αναζητήσετε για το #OperationGreece: Target: http://www.imf.org, εκεί όπου οι Anonymous θα οργανώσουν όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην προσπάθειά τους.

Ακριβής ημερομηνία της επίθεσης δεν έχει δοθεί ακόμα, λογικά όμως θα έχει την μορφή μιας DDoS attacK. 

Φήμες κάνουν λόγο ότι οι hackers ενδέχεται να προσποιηθούν επίθεση στο www.imf.org, με απώτερο σκοπό να υποκλέψουν πληροφορίες από τους servers του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Εκτός από το ΔΝΤ το Tweet παραπέμπει και σε μία ιστοσελίδα, που επικρίνει το πρόγραμμα λιτότητας που επιβλήθηκε στην Αθήνα.

Το newsbomb.gr στηρίζει την προσπάθεια των hackers Anonymous, όπως και κάθε άλλη ανάλογη πρωτοβουλία, που εκφράζει την «αγανάκτηση» του ελληνικού λαού, απέναντι στους δανειστές και την οικονομική πολιτική, που οδήγησε τη χώρα στη σημερινή τραγική κατάσταση.
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια: