Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Πάνε για φυλακή σύσσωμη την ΚΟ της ΧΑ! - Θα ... ζηλεύουν ο Moυσολίνι, ο Χίτλερ, ο Στάλιν κλπ

HitlerStalinMousolniL
Το πρώτο βήμα για να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσής Αυγής αποτελεί η αίτηση άρσης ασυλίας σύσσωμης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και οτιδήποτε άλλο είναι από τις εφέτες ειδικές ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου.


Σε πολιτικό επίπεδο πρόκειται για μία καθαρή δημοκρατική εκτροπή και παραβίαση θεμελιωδών διατάξων του Συντάγματος (όχι πώς ότι έχει γίνει μέχρι στιγμής στις διώξεις συνάδει με το Σύνταγμα και τους νόμους της χώρας) και πλέον είναι ένα ζήτημα για το πώς θα αντιδράσει η εθνικιστική παράταξη.

Το να ζητεί ένας εισαγγελέας από τους πολιτικούς αντιπάλους ενός κόμματος να συλληφθούν οι βουλευτές του κόμματος αυτού και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο, σίγουρα κάνει τους μακαρίτες Σαλαζάρ, Μουσολίνι, Φράνκο, Στάλιν, Χίτλερ κλπ. στην κόλαση όπου βρίσκονται να διερωτηθούν "Γιατί δεν το είχαν σκεφθεί και οι ίδιοι αντί να ξοδεύουν χρήματα σε σφαίρες"...

Και ερώτημα είναι το τι πιστεύει η κυβέρνηση ότι μπορεί να επιτύχει με τέτοιες κινήσεις. 

Ανακριτές και εισαγγελείς για τους οποίους έχουν διατυπωθεί από τους διωκόμενους βουλευτές κατηγορίες ότι δεν είναι αμερόληπτοι, αλλά φορτισμένοι από πολιτικά κριτήρια στο έργο τους, πώς μπορούν να κρίνουν σε ποινικό επίπεδο βουλευτές οι οποίοι έχουν εκλεγεί με την ψήφο των πολιτών;

Αν εξαιρέσουμε τον πολιτικό φανατισμό, πόσα στοιχεία υπάρχουν σε βάρος μιας ολόκληρης Κοινοβουλευτικής Ομάδας;

 Και πώς είναι δυνατόν να είναι ελεύθεροι πατενταρισμένοι απατεώνες, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου (ειδικό δικαστήριο για τις ΜΚΟ δεν προβλέπεται) και να φυλακίζονται συλλήβδην βουλευτές ενός ολόκληρου κόμματος επειδή έχουν ακραία -έστω - πολιτική φιλοσοφία;

Εκτιμά η πολιτική ηγεσία της χώρας, ότι αν φυλακιστούν όλοι οι βουλευτές και τεθεί εκτός νόμου το εθνικιστικό κόμμα θα καταφέρουν να κάμψουν την λαϊκή οργή; Ιστορικά αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δυο δικαστικές λειτουργοί ζητούν να αρθεί εκ νέου η ασυλία για τον Νίκου Μιχαλολιάκο Ηλία Κασιδιάρη, Νίκο Μίχο, Γιάννη Λαγό, Γιώργο Γερμενή και Στάθη Μπούκουρα προκειμένου να απολογηθούν για κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών με σκοπό την προμήθεια της εγκληματικής οργάνωσης.

Όταν ο ίδιος ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, παραδέχθηκε πώς ότι όπλα βρέθηκαν είχαν άδεια σε τηλεοπτική εκπομπή.

Τέλος, με το ίδιο έγγραφό τους ζητούν να αρθεί η ασυλία για τον Νίκο Μιχαλολιάκο για κατοχή όπλου και για τον Χρήστο Παππά για σύσταση παρανόμου αρχείου! 

Αυτό το τελευταίο, τις ακριβώς συνιστά; 

Ή όπως λέει ο λαός "Τι άλλο θα ακούσουμε;"

ps18_0
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: