Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Από το “θα το ρισκάρουμε με την Τουρκία” στα… “τέτοια της Πάολα”

Διεκδικεί επαξίως τον τίτλο του πιο φαιδρού προσώπου του ΣΥΡΙΖΑ. 


Στην προσπάθεια να στηρίξει τις θέσεις του κόμματος και θεωρώντας τον εαυτό του ετοιμόλογο, έχει καταφέρει να βομβαρδίζει την ελληνική δημοσιότητα, διαχρονικά, με ασύλληπτες μπαρούφες.

Ας όψεται “ο σοφός ελληνικός λαός” που τον βάζει στο Κοινοβούλιο. Δική μας εικόνα είναι οι επιλογές μας. Άρα το πρόβλημα δεν είναι μόνο με τον κάθε φαιδρό Μπαλάφα.

Σήμερα, ο “Μπαλαφίνιο” (σ.σ. ως “μπαλαδόρος” της πολιτικής απέσπασε προσωνύμιο που παραπέμπει σε… Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή) κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που ενδεχομένως και να επιδιώκει, ασχολούμενος με την ανάρτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνας Κασιμάτη, με το γνωστό σε όλους υβριστικό σύνθημα κατά των αστυνομικών, “μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι”…
 
Αυτό βρήκε να επιχειρήσει να δικαιολογήσει ο Γιάννης Μπαλάφας! Αφού πρώτα δήλωσε ότι δεν τον εκφράζει!

Και συμπλήρωσε:
«Υπάρχει ένα άλλο σύνθημα που λέει “τα… τέτοια της Πάολα δεν είναι από σιλικόνη μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι”!

Οι νεολαίοι λένε τέτοια ψιλοχαριτωμένα, όπως θέλετε πείτε τα. Αυτό έκανε και η Νίνα Κασιμάτη που δεν μπορεί να κατηγορηθεί σε καμία περίπτωση για ζήτημα σε σχέση με την αστυνομία».

Ανέφερε μάλιστα ότι μιλάει λαϊκά όταν αντέδρασαν οι δημοσιογράφοι στα όσα είπε.
 
Ο Μπαλάφας, θα έπρεπε να καταλαβαίνει, ότι η νεολαία λέει και άλλα “χαριτωμένα” που αν τα χρησιμοποιούσε κανείς για να του απαντήσει, θα καταλήγαμε νομοτελειακά στα δικαστήρια.

Με χαριτωμένο τρόπο πάντα.

Ό,τι και να μας πουν όμως, η μεγαλύτερη απόδειξη της μωρίας (σ.σ. πολιτικής βεβαίως, τι άλλο;) του προσώπου, παραμένει η “ανδροπρεπής” δήλωση του 2012, ότι “θα το ρισκάρουμε με την Τουρκία”.

Αν κρίνουμε από το που έχουμε φτάσει σήμερα στο θέμα αυτό, ας αναλογιστούμε αντιστοίχως που θα καταλήξει μια χώρα που παρουσιάζει τρομακτική -στην κυριολεξία- παραγωγικότητα πολιτικών φελλών.




 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: