Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Η νέα κατοχή της Ελλάδος

Κλέφτες και αρματολοί απελευθέρωσαν την Ελλάδα το 1821, κλέφτες και αμαρτωλοί πολιτικοί την έστειλαν στην σκλαβιά της τριπλής κατοχής των ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ το 2010. 

Η νέα υποδούλωση της Ελλάδος και του Ελληνικού λαού για πάρα πολλά χρόνια, στα διεθνή κέντρα αποφάσεων, είναι αποτέλεσμα της φαύλης και απαράδεκτης πολιτικής που άσκησαν όλα αυτά τα χρόνια οι κυβερνήσεις των κοινοβουλευτικών εξουσιαστών. 

Ακόμη και της δεκαοκτάμηνης κυβερνητικής ολιγωρίας και αναποτελεσματικής διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και του ίδιου του κ. Παπανδρέου. 

Η κατάσταση η οποία επικρατεί σήμερα στην χώρα μας είναι απαράδεκτη. Όσα επικοινωνιακά παιγνίδια και να χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση, δεν πρόκειται ο λαός με τίποτα να της δώσει άφεση αμαρτιών.
 

Η πολιτική που δεν άσκησε τους για πολλούς μήνες ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του και ιδιαίτερα αυτοί των οικονομικών υπουργείων, με τα γνωστά ήξεις αφήξεις, ήταν αυτή η πολιτική η οποία μας οδήγησε στην οικονομική καταστροφή και στην τριμερή υποδούλωση της χώρας. 

Πήρε πίσω όσα υποσχέθηκε προεκλογικά, και προσπαθεί να σώσει την χώρα με σοσιαλιστικές άκρως νεοφιλελεύθερες πολιτικές. 

Πολιτικές που ούτε η φιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία δεν θα τολμούσε να ασκήσει. Και όλα αυτά, δήθεν, για να σώσει την χώρα από την οικονομική καταστροφή.

Το μόνο που κατόρθωσε ο Γ. Παπανδρέου και οι συνεργάτες του ήταν να κάνει την Ελλάδα και τους Έλληνες ακόμη φτωχότερους. Να ρίχνει όλα τα προβλήματα της χώρας μας στην Ν.Δ..


Έχει βέβαια και αυτή τεράστιες ευθύνες για όσο χρόνο κυβέρνησε την χώρα, αλλά μετά τόσους μήνες διακυβέρνησης της χώρας από τον κ. Παπανδρέου, δεν μας λέγει που πήγαν τα λεφτά( αφού διαπίστωσε κατόπιν εορτής ότι δεν υπάρχει σάλιο). Ακόμη ψάχνουν οι συνεργάτες του να τα βρουν; 

Ας σταματήσει να μας μιλά αόριστα για πελατειακές σχέσεις και διαφθορά από την ΝΔ (που πραγματικά υπήρξαν) και ας γίνει περισσότερο συγκεκριμένος.

Ο λαός απαιτεί να μάθει πως έφτασε η χώρα στην οικονομική καταστροφή. 

Θέλει να μάθει υπεύθυνα και σοβαρά ποιος ή ποιοι άδειασαν τα θησαυροφυλάκια του κράτους, υπεύθυνα και σοβαρά.

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση αναλίσκονται σε λεκτικούς διαξιφισμούς για το ποιος φταίει λιγότερο ή περισσότερο. Για την ταμπακέρα δεν ακούμε τίποτα συγκεκριμένο.

Μας έσπρωξε στις δαγκάνες του ΔΝΤ ο κ. Παπανδρέου, κάτι για το οποίο ουδέποτε αναφέρεται στις ομιλίες του.


Μηχανισμός στήριξης είναι ο παραπλανητικός όρος που χρησιμοποιεί, και φυσικά εισήλθαμε με τους πλέον δυσβάστακτους όρους.

Όρους που θα γυρίσουν την χώρα πίσω πολλές δεκαετίες. 

Αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην πατρίδα μας είναι πρωτοφανή. Οι αποφάσεις τις οποίες έχει λάβει μέχρι σήμερα ο κ. Παπανδρέου δεν έχουν αναφερθεί σε κανένα προεκλογικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ.

Μόνος του αποφασίζει χωρίς να έχει ούτε την τυπική έγκριση του υπουργικού του συμβουλίου, τις περισσότερες φορές.
Ο κ. Παπανδρέου λαμβάνει μόνος του τις αποφάσεις. 


Με μελοδραματικές ανακοινώσεις και επικοινωνιακά τεχνάσματα από το Καστελόριζο ή από το εξωτερικό όπου συνήθως βρίσκεται, προσπαθεί να πείσει τους Έλληνες, ότι η σκλαβιά την οποία έχουμε υποστεί, ήταν μονόδρομος για να σωθεί οικονομικά η χώρα και να μη πτωχεύσει.

Την σκλαβιά φυσικά δεν θα την υποστούν οι έχοντες και κατέχοντες. 


Δεν θα την υποστούν οι κλέφτες των θησαυροφυλακίων του κράτους, οι εθνικοί προμηθευτές του δημοσίου.

Όλοι αυτοί οι οποίοι σαν τρωκτικά κατέφαγαν τις σάρκες του Ελληνικού λαού με την συνεργασία του κοινοβουλευτισμού, αλλά οι ασθενέστερες οικονομικά τάξεις, δηλαδή, οι συνήθεις ύποπτοι οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι.

Αυτή την φορά όμως ο πρωθυπουργός δεν έχει την συναίνεση της κοινωνίας για να λαμβάνει αυτές τις αποφάσεις. 

Ο Ελληνικός λαός του έδωσε μεγάλη πλειοψηφία για να βρει πρωτίστως που πήγαν τα λεφτά και να τα φέρει πίσω. 

Να συλλάβει και να στείλει φυλακή τους κλέφτες.

Να δημεύσει τις περιουσίες τους, οι οποίες αποκτήθηκαν από τα κλεμμένα θησαυροφυλάκια του κράτους. Πολιτικοί,Golden boys, μιζαδόροι, συνεργάτες κομπιναδόροι των πολιτικών, έπρεπε να βρίσκονται σήμερα όλοι αυτοί στην φυλακή.

Μετά θα μπορούσε ο κ. Παπανδρέου να ζητήσει θυσίες από τον Ελληνικό λαό και ο λαός θα μπορούσε να ανταποκριθεί. 

Καθημερινά, από το πρωί μέχρι το βράδυ, τα έμμισθα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια των διαπλεκόμενων καναλιών της τηλεόρασης, πυροβολούν και τρομοκρατούν τον λαό, ότι η χώρα πτωχεύει, ότι η χώρα δεν μπορεί να δανειστεί με ευνοϊκούς όρους, κινδυνεύουν οι καταθέσεις μας στις τράπεζες. 


Και η μόνη λύση ήταν η επινόηση του κ. Παπανδρέου, ο μηχανισμός στήριξης, δηλαδή το ΔΝΤ.

Για όσα πράττουν σήμερα οι μαθητευόμενοι μάγοι της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, το επαναλαμβάνουμε, δεν έχουν την έγκριση του Ελληνικού λαού. 

Πρέπει άμεσα να βρουν λύσεις που θα ανακουφίσουν οικονομικά τον λαό, και μάλιστα αυτούς που έχουν χαμηλά εισοδήματα. Σε διαφορετική περίπτωση θα βρουν τον λαό απέναντι τους.

Αυτή την φορά οι κυβερνώντες δεν θα έχουν την τύχη του Κώστα Καραμανλή. 


Ο λαός θα διώξει κακήν κακώς όλους τους πολιτικούς ( τα μπουγελώματα καθημερινά πάνε σύννεφο). 

Ας το λάβουν καλά υπ' όψιν τους αυτό, οι πολιτικοί και ας φροντίσουν να αλλάξουν μυαλά και να σώσουν την Ελλάδα, από το κατάντημα στο ποίο την έφεραν.

Διαφορετικά τους προειδοποιούμε, ότι η επανάσταση αυτή την φορά δεν θα είναι ‘'αναίμακτη, όπως πριν από σαράντα τέσσερα χρόνια, τώρα θα λειτουργήσει το ΓΟΥΔI.

Δεν υπάρχουν σχόλια: