Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Συνεργάτες μας οι Άσαντ – Καντάφι λέει πρώην διοικητής της CIA!


Πρώην διοικητής της CIA αποφασίζει να μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας, «αδειάζοντας» την αμερικανική κυβέρνηση στο ζήτημα της αντιμετώπισης των «κακών παιδιών» της διεθνούς κοινότητας»...

Πρόκειται για τον πτέραρχο Μάικλ Χέιντεν, επικεφαλής της CIA την περίοδο 2006-2009, επί κυβέρνησης Τζορτζ Μπους, ο οποίος προειδοποίησε αρχικά ότι η απομάκρυνση του Καντάφι από τη Λιβύη θα μπορούσε να περιπλέξει τα αμερικανικά συμφέροντα, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα.

Συνέχισε λέγοντας, ότι η CIA είχε συνεργαστεί καλά στον τομέα της αντιτρομοκρατίας, τόσο με τον Καντάφι, όσο και με τον πρώην επικεφαλής των λιβυκών μυστικών υπηρεσιών και μετέπειτα υπουργό Εξωτερικών, Μούσα Κούσα, ο οποίος διέφυγε στη Δύση (η τύχη του πλέον αγνοείται αφού «απέφυγε» να επιστρέψει από το Κατάρ όπου είχε μεταβεί για τη συνεδρίαση της «Ομάδας Επαφής»). 

Ο ίδιος δήλωσε, ότι οι συριακές μυστικές υπηρεσίες επίσης βοήθησαν τις αντίστοιχες αμερικανικές, διευκρινίζοντας ότι αυτό έγινε «σε επιλεγμένους τομείς».

Τις δηλώσεις αυτές ο πτέραρχος Χέιντεν τις έκανε κατά τη διάρκεια συνεδρίου στο πανεπιστήμιο των Πεζοναυτών (Corps University).
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: