Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Κατάσταση Κατοχής Στην Χώρα



Γράφει ο Παναγιώτης
Αλεξόπουλος
αξιωματικός Π.Α. ε.α.
 
Έλαβα γνώσιν του κειμένου που διατύπωσε ο συνταγματολόγος κ. Γ. Κασιμάτης. Εφημερίδα «Το Παρόν» της Κυριακής του Πάσχα 24-4-2011 σελίδες 9 και 10. 

Είμαι συγκλονισμένος κυριολεκτικά, διελύθησαν και οι παραμικρές αμφιβολίες για την πιθανότητα να είναι λάθος οι απόψεις μου ότι η Χώρα μας οργανωμένα οδηγήθηκε στην σημερινή της κατάσταση-ΚΑΤΟΧΗ.

Θεωρώ πατριωτικό μου καθήκον να ενημερώσω όλους ή όσους εκ των συναδέλφων μου  συμβαίνει να μην έχουν ενημερωθεί, αξιωματικούς, υπαξιωματικούς ε.ε και ε.α  για τα όσα εγράφησαν- ειπώθηκαν με πλήρη ανάλυση από τον καθηγητή του πανεπιστημίου Αθηνών κ.Γ.Κασιμάτη και του απευθύνω ένα θερμό χαιρετισμό και συγχαρητήριο μήνυμα συμπαράταξης στον αγώνα για την επιβολή του δικαίου και της ορθής λύσης στο πρόβλημα της Χώρας μας.

Συνάδελφοι μην αδιαφορήσετε σας παρακαλώ ιδιαιτέρως, κάνω έκκληση σε όλους σας 1ον Να φροντίσετε να μάθετε τι λέει το δημοσίευμα, 2ον να δηλώσετε επωνύμως ει δυνατόν την αντίθεσή σας και 3ον να συμπαραταχθούμε σύσσωμοι στην σε οποιαδήποτε κίνηση ταυτόσημη με τις θέσεις και απόψεις που διατυπώθηκαν από τον κ. Γ. Κασιμάτη.

Επί τέλους αφυπνισθήκαν κάποιοι ακαδημαϊκοί, ελάχιστοι μεν, αλλά κατά τα φαινόμενα είναι η αρχή.


Ιδιαίτερη τιμή αποδίδω στον Ιατρό κ. Αντωνίου ο οποίος  πρώτος κινήθηκε στα πλαίσια της νομιμότητας εναντίον της υποδούλωσής μας με παράνομα νομικά τερτίπια –Μνημόνιο κ.τ.λ με τα οποία τέθηκε η Χώρα μας κάτω από βάρβαρη κατοχή και οδηγείται μεθοδευμένα στην καταστροφή και άλωση από εχθρούς απόλυτα ορατούς και με μεθόδους δυσδιάκριτους και σατανικούς.

Ο λαός μας από ετών μεθοδεύθηκε να χαυνωθεί και να παραλύσει, να συνηθίσει στην διαπλοκή, στην υποταγή, στον διχασμό και δυστυχώς παρά την ευδιάκριτη πλέον κατάσταση εξακολουθεί να εθελοτυφλεί οδηγούμενος ως πρόβατο, άνευ αντιστάσεως ικανής, επί σφαγήν.

Είναι βέβαιο πλέον ότι υπάρχουν διεθνείς επικυρίαρχοι πλην όμως δεν είναι αυτοί οι μεγάλος κίνδυνος.


Η συμφορά έρχεται εκ των έσω από τους εφιάλτες, υπαλλήλους των επικυρίαρχων τους οποίους εμείς οι ίδιοι, ο κάθε ένας μας εμπιστεύθηκε εν τη αφελεία μας αφενός και την ηλιθία τύφλα μας αφετέρου με το να μην προσπαθούμε να ιδούμε τι πραγματικά μας συμβαίνει, αλλά λοξά κοιτάζοντας την πραγματικότητα, παθητικά αναμένουμε την λύση από τους άλλους.

Δεν βλέπουμε κατάματα την κατάσταση θεωρώντας η μάλλον ελπίζοντας ότι εμείς θα την γλυτώσουμε και ότι το πρόβλημα δεν είναι δικό μας αλλά άλλων κοινωνικών τάξεων.

Οφείλω να ομολογήσω ότι οι επικυρίαρχοι έχουν κάνει διαχρονικά πολύ καλή δουλειά για το αλυσοδέσμιο μας. Λάθος φοβερό από μέρους μας, πέτυχε το διαίρει και βασίλευε και τώρα που μας έχουν βάλει στο λούκι συνεχίζουμε να βλέπουμε το τυρί αλλά όχι την φάκα.

Η μεσαία κοινωνική τάξη, στην οποία ανήκουμε και η οποία είναι ο στυλοβάτης της Πατρίδος, καταστρέφεται μεθοδευμένα και λίγο ως πολύ μας αγγίζει όλους το ζήτημα φτάνει να έχουμε την διάθεση να το ιδούμε, να  ξεφύγουμε από την χαύνωση. 


Ήμασταν πάντα έτοιμοι να δώσουμε την ζωή μας για την Πατρίδα και έχουμε ορκισθεί για αυτό στα σύμβολά μας τα ποτισμένα με το αίμα των προγόνων μας και που χάρη σε αυτούς και τους όρκους απολαύσαμε την ελευθερία και την εθνική μας ζωή και υπερηφάνεια με μια κυριαρχία έστω περιορισμένη αλλά που υπέσχετο καλλίτερες ημέρες και τώρα χάνεται κάθε ελπίδα για το αύριο ημών και των παιδιών μας.

Η πλύση εγκεφάλου πού έχουμε υποστεί, το μίσος που μας έχουν σταλάξει(διαίρει και βασίλευε) μας οδηγεί στο περί άλλα να τυρβάζουμε και να καθεύδουμε μακάριοι. 


Συνάδελφοι ας αισθανθούμε όλοι μας το ρίγος που μας έπιανε όταν η πατρίδα μας καλούσε στο καθήκον ακόμη και για άσκηση, τότε που ταυτιζόμασταν με το σενάριο και πιστεύαμε και σωστά ότι από τον κάθε έναν μας εξαρτάτο η όλη επιτυχία και βιώναμε την αδρεναλίνη στην μέγιστη δυνατή της λειτουργία.

Τώρα τι κάνουμε; 

Ας σταματήσουμε να πιστεύουμε σε σκάρτες ηγεσίες-εξουσίες που το πρόβλημά τους είναι η θεσούλα τους και η προσωπική τους ευημερία έναντι παντός τιμήματος (ακόμη και της τύχης της πατρίδος). 

Μικρούτσικοι όντες δεν πρόκειται να ορθώσουν το ανάστημά τους που δεν έχουν εγκλωβισμένοι άλλωστε από ένα κατεστημένο το οποίο τους ενσωμάτωσε, για αυτό παρακολουθούν τα τεκταινόμενα υπάκουοι κυρτομεσήτες και γαία πυρί μειχθήτω.

Διαβάστε το κείμενο του Γ. Κασιμάτη και αν μας έχει μείνει ίχνος ελληνικού φιλότιμου, ε τότε υπάρχει ελπίς, αν όχι, λυπάμαι και θα ευχηθώ, ο θεός να βάλει το χέρι του.


Επαναλαμβάνω διαβάστε το κείμενο που θα μείνει στην ιστορία γιατί είναι σωτήριο και διέσωσε ίσως και το κύρος της όποιας πνευματικής μας ηγεσίας μιας ηγεσίας που συνήθως στα μεγάλα γεγονότα της Πατρίδας αντί να είναι πρωτοπόρος είναι μάλλον ουραγός.

Μην αμελήσετε, υπό τις παρούσες συνθήκες, θα είναι βαρύτατη Ύβρις προς την Πατρίδα μας και μην ξεχνάμε, παραμονεύει η ΝΕΜΕΣΙΣ.

Το κείμενο του κ. Γ. Κασιμάτη θα το βρείτε. Εφημερίς Το Παρόν της  Κυριακής του Πάσχα 24-4-2011. Σελίδες 9 και 10. www.paron.gr


Για όλα τα όσα εξέθεσα σε πλήρη αρμονία  με την υποχρέωσή μου απέναντι στο άρθρο 120 παρ.4 που λέει.


Η τήρησις του Συντάγματος επαφίεται εις τον πατριωτισμόν των Ελλήνων,δικαιουμένων και υποχρεουμένων εις την δια παντός μέσου αντίστασιν κατά οιουδήποτε επιχειρούντος την βιαίαν κατάλυσιν αυτού.

Υπάρχει αμφιβολία ότι οδηγούμεθα σε βιαία κατάλυση του Συντάγματος. αν αυτό δεν έχει ήδη γίνει; Το κείμενο της εφημερίδος αυτό αφήνει να αιωρείται.


Αν έχω λάθος ας με διαβεβαιώσει κάποιος ώστε να πάψω να αγωνιώ και ας διαψεύσει τον Καθηγητή. Έχω και ένα ερώτημα. Πού θα πάνε να κρυφτούν οι καθ’ ύλην  αρμόδιοι και υπεύθυνοι;

--Ο κ. Π. Αλεξόπουλος είναι μέλος της ΑΝΕΑΕΔ 

elzoni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: