Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Έλληνα βρίσκεσαι μπροστά σε μια πικρή αλήθεια και θα διαλέξεις θέλεις δεν θέλεις οι δικαιολογίες σου και οι υπεκφυγές σου στέρεψαν!!!



Η Ελλάδα αγαπητοί Έλληνες εδώ και περίπου δυο μήνες είναι αποικία της Ευρώπης ‼‼ Μην μου πείτε ότι αυτά είναι κακόβουλα και δικές μου φαντασίες ;;; Τι περνά από την ελληνική βουλή σε νόμους και νομοσχέδια;; Μόνο αυτά που έχει δώσει εντολή η τρόικα και όποιος έχει αντιρρήσεις ή θέλει να το κουβεντιάσει απειλείται με εκλογές και ποιος ξέρει με τη άλλο!!




Άρα από της αρχές του Μαΐου η Ελλάδα έχει παραδοθεί στην τρόικα και το ΔΝΤ και τους κερδοσκόπους‼! Αυτό είναι γεγονός! Από τη στιγμή που έχουμε στα χέρια μας τα εθνικά δικαιώματα που παραχώρησαν στους δανειστές κερδοσκόπους εχθρούς! Θεωρείτε παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων! Άλλα τώρα ξέρουμε και κάτι άλλο ότι δεν έχουμε πρωθυπουργό, με βάση το σύνταγμα θεωρείτε προδότης αφού παρέδωσε την Ελλάδα στον εχθρό που λέγετε δανειστής εκμεταλλευτής κερδοσκόπος‼!


Η ανεπίσημη θέση του στην Ελλάδα είναι Γενικός Διευθυντής της τρόικας‼! Και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να περνά από ( ΕΔΕ ) τους υπαλλήλους του βουλευτές ‼‼ Εάν βρεθεί Έλληνας πατριώτης χρηματοδότης να με στηρίξει οικονομικά σε όλη τη διαδικασία και με τους δικηγόρους θα κάνω μήνυση για εσχάτη προδοσία στον πρωθυπουργό και όλη τη βουλή συν την αντιπολίτευση για παράδοση της χώρας στον εχθρό ‼!


Το σύνταγμα λέει ότι τέτοιες αρμοδιότητες δεν μπορούν να παραχωρηθούν από κανένα και πρέπει να ζητήσεις ξανά την εντολή του λαού πριν υπογράψεις καμία παραχώρηση ελληνικής κυριαρχίας με όποια μορφή!! Ο Λοβέρδος το είπε καθαρά και ο διευθυντής της τρόικας κύριος Παπανδρέου ‼! Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα πρέπει να εκτελέσουμε το μνημόνιο κατά γράμμα‼‼
Τώρα δεν έχουμε πρωθυπουργό έχουμε διευθυντή με τμηματάρχες μέσα στην ελληνική βουλή. Βουλευτές θα έχουμε στο εξής τους εκπροσώπους της τρόικας που θα έρθουν μόνιμα στην Ελλάδα να την κυβερνήσουν ‼!‼‼ Εσείς Έλληνες καθίστε και ξυστείτε να δείτε αν είσαστε λίγο δούλοι η πολύ;;; Ψαχτείτε λίγο ακόμα με διάφορες φτηνές δικαιολογίες κατηγορώντας τους πάντες έκτος από τον εαυτό σας;;;; Περιμένετε θα έρθει ο Δίας να σας σώσει και να σας ελευθερώσει !!!


Σαν δεν ντρεπόμαστε λιγάκι που καυχόμαστε ότι είμαστε Έλληνες αλλά δεν φαίνεται πουθενά ‼! Λες η περιβόητη Δραγώνα να έχει δίκιο ότι αποδεχτήκαμε ότι είμαστε Έλληνες γιατί πούλαγε την εποχή εκείνη;;;;;;;;;;; Ξέρετε; το σκεπτικό σας ότι εγώ ότι και να γίνει έχω ένα σπίτι έχω και ένα χωράφι και δεν έχω ανάγκη κανένα ότι και να συμβεί είναι προδοτική σκέψη και λάθος γιατί θα στα πάρει και εσένα το τέρας της Νέας τάξης ‼‼‼‼ Σε μερικούς μήνες δεν θα έχει κανένας περιουσία θα την έχεις εξαργυρώσει για να επιβιώσεις και θα έρθει το τέλος της λάθος σκέψης !!!
Η τώρα επαναστατούμε ή γινόμαστε οι ποιο ηλίθιοι σκλάβοι στην σύγχρονη ιστορία. Αποφάσισε Έλληνα τη θέλεις να είσαι και πράξε!!!!! Τις φτηνές δικαιολογίες δεν μπορείς πλέων να τις πλασάρεις σαν λογική, τέλειωσαν τα ψέματα θα δήξεις τη είσαι και τη θέλεις. Ή δούλοι με τους αφεντάδες τους και τους γαμιάδες τους;;; ή ελεύθεροι με την πατρίδα τους και με το θάνατο!
Τα βουνά μουγκρίζουν, οι λύκοι ουρλιάζουν, τα τσακάλια φωνάζουν, που είσαι κριμένος Έλληνα;;; Τη άλλο περιμένεις να σε βρει τα παιδιά σου σε κοιτάνε στα μάτια και σε ρωτούν τη θα γίνει πατέρα αύριο με μένα που με παραδίνεις;;;
Κατακτήσεις 100 χρόνων, που αντανακλούν τους αγώνες των εργαζομένων από τις αρχές του 20ού αιώνα μέχρι σήμερα, αναιρούνται μέσα σε λίγες μέρες υπό την πίεση του ΔΝΤ των κερδοσκόπων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ζήτω η ειρηνική λαϊκή επανάσταση.
Υστερόγραφο για ενημέρωση του Ελληνικού λαού.
Το σύνταγμα των Ελλήνων λέει ότι η κυβέρνηση μπορεί να συνάπτει οικονομικές συμφωνίες με διεθνείς οίκους προς το συμφέρον της Ελλάδος η αμοιβαίο συμφέρων βάση τον τον διεθνών συμφωνιών εφόσον τις φέρει στην βουλή και ψηφιστεί από τα τρία πέμπτα της ολομέλειας της βουλής δηλαδή 180 βουλευτές.
Δεν λέει πουθενά ότι ένας πρωθυπουργός και η κυβέρνηση μπορεί να παραχωρεί εθνικά δικαιώματα παρακάμπτοντας το δικαστικό σώμα και δίνοντας αυτή την αρμοδιότητα στο δανειστή να παρακάμπτει την βουλή των Ελλήνων και να αποφασίζει τη θα κατασχέσει από την κρατική περιουσία σε κινητά και ακίνητα.


Δηλαδή η παραχώρηση βάση με το εγκληματικό μνημόνιο στους κερδοσκόπους να πάρουν ότι ώρα θέλουν με όποιο τρόπο κρίνουν αυτοί πρόσφορο ότι θέλουν που κατά την γνώμη τους θα καλύπτει την κερδοσκοπική τους απαίτηση είτε σε εδαφική είτε κινητή κρατική περιουσία είναι για μένα εσχάτη προδοσία.
Και ένα δήγμα του μνημονίου παρακάτω
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ






Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: