Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

O ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΚΤΑΚΤΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Φθάνει σήμερα στο ΤΕΛ ΑΒΙΒ έκτακτα(και για δεύτερη φορά σε 2 μήνες) ο Ναύαρχος ΜΑΙΚ ΜΟΥΛΕΝ προερχόμενος από την περιοχή AΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ. 
Ο ΜΟΥΛΕΝ θα έχει συζητήσεις με τον φίλο και ομόλογο του Αντιστράτηγο ΓΚΑΜΠΙ ΑΣΚΕΝΑΖΙ για πάρα πολλά θέματα στα πλαίσια του ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ, μεταξύ των οποίων κυριαρχούν το ΙΡΑΝ, οι στολίσκοι για ΓΑΖΑ, η στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ, και η περαιτέρω ανταλλαγή πληροφοριών. Επίσης θα συζητηθεί η κατάσταση στο βόριο τμήμα της χώρας (ΣΥΡΙΑ-ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ) καθώς και η κρίση με την ΤΟΥΡΚΙΑ που έχει λάβει πρωτοφανή για το επίπεδο πρωην συμμάχων εξέλιξη.
Ο Ναύαρχος ΜΟΥΛΕΝ επικοινωνεί σε εβδομαδιαία βάση με τον ΑΣΚΕΝΑΖΙ μέσω ασφαλούς γραμμής και ανταλλάσουν απόψεις για όλα τα θέματα. Επίσης θα έχει διευρυμένη συνάντηση με τους Αρχηγούς Ναυτικού και Αεροπορίας του ΙΣΡΑΗΛ υποπτέραρχο ΝΕΧΟΥΣΤΑΝ και ναύαρχο ΕΛΙΕΖΕΡ ΜΑΡΟΜ, ενώ θα λάβουν χώρα συναντήσεις με τον διοικητή του Βόριου τομέα Υποστράτηγο ΑΙΖΕΝΚΟΤ, τον Υπαρχηγό ΕΔ Υποστράτηγο ΜΠΕΝΙ ΓΚΑΝΤΖ και τον επικεφαλής των Στρατιωτικών Πληροφοριών Υποπτέραρχο ΑΜΟΣ ΓΙΑΝΤΛΙΝ. Ο Αρχηγός των Αμερικανικών ΕΔ έχει τονίσει ότι η ενέργεια του ΙΣΡΑΗΛ να ορίσει ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ για το θέμα του στολίσκου της ΓΑΖΑΣ σε όλα τα επίπεδα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.
ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΣΤΟ SITE ΕΦΘΑΣΑ ΤΑ 1500 ΑΡΘΡΑ-ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 13 ΜΗΝΕΣ. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ και ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: