Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Σάλος για τις «ροζ» φωτογραφίες . ΕΔΕ ΠΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ Λ. ΖΑΓΟΡΙΤΗ

 Η παράνομη είσοδοι της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο Πολεμικό Μουσείο, όπου συναντήθηκε με το γιο του Λευτέρη Ζαγορίτη. φαίνεται πως αυτό έχει ως πρώτη συνέπεια την μετάθεση του δεύτερου οε ακριτική μονάδα του Πολεμικού Ναυτικού, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε, λίγες ημέρες μετά τα θλιβερά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο κατάστρωμα και τους χώρους ενδιαίτησης του θωρηκτού «Αβέρωφ»!

Όπως αποκάλυψε προχθές εβδομαδιαία εφημερίδα, o Γεράσιμος Ζαγορίτης συναντήθηκε οε εστιατόριο με το γνωστό από ποικίλες δραστηριότητες μοντέλο και η συνέχεια δόθηκε με μια πιο ιδιαίτερη συνομιλία στο υπόγειο γκαράζ του Πολεμικού Μουσείου.




Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, με ανακοίνωση του. μέσω του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ενημέρωσε σχετικά ότι «έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση από τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, για τον εντοπισμό ευθυνών και τον καταλογισμό τους σε τυχόν υπευθύνους για όσα φέρεται να έλαβαν χώρα στο Πολεμικό Μουσείο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας VETO της 27ης Ιουνίου».

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας υπάρχει ξεχωριστή λεπτομερής αναφορά για όσα διαδραματίστηκαν στο στρατιωτικό όσο και μουσειακό χώρο, γεγονός που συζητήθηκε στους στρατιωτικούς κύκλους, προκαλώντας έντονη ενόχληση, μετά την καυτή νύχτα κάτω από τα πυροβόλα του «Αβέρωφ».

Η είδηση έγινε γνωστή στον αρχηγό του ΓΕΕΘΑ χθες, την ώρα που βρισκόταν στην κηδεία του άτυχου συνεργάτη του Μ. Χρυσοχοΐδη. Κατόπιν σχετικών εντολών έγινε έλεγχος στις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην είσοδο του Πολεμικού Μουσείου και, αφού αναγνωρίστηκε από το υλικό η Τζούλια Αλεξανδράτου να μπαίνει στο χώρο του μουσείου στις πέντε τα ξημερώματα, διετάχθη η ΕΔΕ. Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες η κ. Αλεξανδράτου εικονίζεται να συνομιλεί με τους σκοπούς στην πύλη και, καθώς εξέρχεται, να χαιρετάει στρατευσίμους.

Ο γιος του Λευτέρη Ζαγορίτη έγινε γνωστό ότι κατέθεσε στο πλαίσιο της διενεργούμενης ΕΔΕ αποδεχόμενος το συμβάν, όπου -άγνωστο με πρωτοβουλία τίνος- φέρεται να είχε επιστρατευθεί και φωτογράφος, που φρόντισε να υπάρξουν ντοκουμέντα για τη συνάντηση.

Εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΣΕΛ 18

Δεν υπάρχουν σχόλια: