Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Στρος Καν: «Οι Έλληνες είναι μέσα στα σκα…α και πολύ μάλιστα…»


Την Κυριακή αναμένεται να μεταδοθεί το ντοκιμαντέρ του γαλλικού canal + για τον επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν, χωρίς τις επίμαχες δηλώσεις του mr ΔΝΤ για την βοήθεια που ζήτησε ο Γιώργος Παπανδρέου από το Δεκέμβριο του 2009 για την Ελλάδα, δύο μήνες μετά τις εθνικές εκλογές, οι οποίες και κόπηκαν στο μοντάζ.

Όπως σας είχε ενημερώσει από χθες το newscode η συγκεκριμένη διαρροή στην εφημερίδα «Καθημερινή» και η αναστάτωση που προκάλεσε , οδήγησε το ΔΝΤ στο να ζητήσει να μην παίξει το συγκεκριμένο απόσπασμα στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ένας χρόνος με τον Στρος Καν».

Στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ ο επικεφαλής του ΔΝΤ αναφέρεται στη Ελλάδα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και εκφράσεις όπως «: «Οι Έλληνες είναι μέσα στα σκα…α και πολύ μάλιστα…». 

Επίσης επισημαίνει ότι «η απάτη στην Ελλάδα πάει σύννεφο» και ότι αν δεν είχε ζητηθεί η παρέμβαση του ΔΝΤ « Η Ελλάδα θα είχε πέσει στην άβυσσο» και οι Ευρωπαίοι δεν θα τα κατάφερναν.

Ακόμη ο κατά πάσα πιθανότητα υποψήφιος για την προεδρία της Γαλλίας του 2012 αναφερόμενος στη χώρα μας τονίζει ότι « Οι Έλληνες αισθάνονται πως τους εξαπάτησαν και όμως είναι εκείνοι που μαγείρεψαν τα στοιχεία και που δεν πληρώνουν φόρους».
Την Κυριακή η συνέχεια…….

newscode.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: