Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ανάποδα-ανάποδα γυρίστε την ασπίδα

ASTYNOMIKOI 


Με εθνοκεντρικά συνθήματα όπως «τώρα πορεία στο Μέγαρο Υπατία», «αν έχετε τιμή, αν έχετε πατρίδα, ανάποδα-ανάποδα γυρίστε την ασπίδα», «να καεί, να καεί…», «Ελλάς-Ελλάς, ή ταν ή επί τας», «δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Αλβανέ, Αλβανέ», αλλά και ψάλλοντας συνεχώς τον εθνικό ύμνο, οι 3000 νέοι, στη συντριπτική τους πλειοψηφία αστυνομικοί, αλλά και πολλοί πολίτες, οι οποίοι κατέκλυσαν το βράδυ της Πέμπτης το Σύνταγμα, εξέφρασαν την οργή τους για τη στυγερή δολοφονία των δύο νεαρών αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, στο Ρέντη. 

Αν και δεν προκλήθηκαν, οι συγκεντρωμένοι απωθήθηκαν βίαια προς τις σκάλες του μετρό στην Πλατεία από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, αν και είχαν πάει εκεί για να εκφράσουν τον αποτροπιασμό τους για το συμβάν και να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους αστυνομικούς!

Κι όμως, κάποιοι θεώρησαν ότι… έπρεπε να ανοίξει ο άδειος (λόγω περασμένης ώρας) δρόμος, που φαίνεται ότι μόνο η αριστερά και οι διάφορες παρδαλές συνιστώσες της, δικαιούνται να κλείνουν. Και το σίριαλ των εν Ελλάδι παραδοξοτήτων συνεχίζεται…
http://www.elora.gr/portal/greece/5-hellas/2938-2011-03-03-22-57-40

Δεν υπάρχουν σχόλια: