Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΟΧΤΩ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ


1625313
Οκτώ ήταν τελικά οι αστυνομικοί που δέχτηκαν σφαίρες από το καλάσνικοφ και το πιστόλι των κακοποιών, στο μακελειό του Ρέντη.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, νεκροί είναι ο Γεώργιος Σκυλογιάννης, 22 ετών, ο οποίος κατετάγη στο σώμα της ΕΛΑΣ την 1-7-2009 και ο ειδικός φρουρός Ιωάννης Ευαγγελινέλης, 23 ετών, ο οποίος κατετάγη στις 19-9-2008. 

Τραυματίες είναι ο Παναγιώτης Γλινιάς, 23 ετών, με σφαίρα στο στομάχι και ο Γιώργος Σπαντιδάκης, 22 ετών, που δέχτηκε σφαίρα στο γόνατο.

Από τους άλλους τέσσερις αστυνομικούς που είχαν φτάσει στο σημείο ως ενισχύσεις των τεσσάρων συναδέλφων τους, οι δύο δέχτηκαν σφαίρες στα κράνη και οι άλλοι δύο στα αλεξίσφαιρα γιλέκα, χωρίς να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, πριν από το αιματηρό περιστατικό είχε γίνει καταγγελία στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης για ληστεία, από τρία άτομα που είχαν καλάσνικοφ, σε περίπτερο στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Μενίδι. 

Οι δράστες είχαν διαφύγει με αυτοκίνητο τύπου τζιπ μάρκας Volvo, το οποίο, όπως προέκυψε από τα τερματικά της Άμεσης Δράσης, ήταν κλεμμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: