Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Aπάντηση REAL NEWS στον Άκη

 Απάντηση στην επίθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου κατά της εφημερίδας REAL NEWS, εξέδωσε η εταιρεία που εκδίδει την εφημερίδα με την οποία αναφέρει ότι θα ... προσφύγει αυτή πρώτη στην Δικαιοσύνη για όσα γράφει στην ανακοίνωσή του ο πρώην υπουργός, αναφορικά με τo σκάνδαλο των υποβρυχίων Type 214.

Ιδού ολόκληρη η απάντηση της εφημερίδας: 

"Πίσω από τον Κώστα Σημίτη και το ΚΥΣΕΑ, που έδωσαν την τυπική έγκριση στις αποφάσεις του, «ταμπουρώνεται» ο κ. 'Ακης Τσοχατζόπουλος στην ανακοίνωσή του –με πέντε μέρες καθυστέρηση- για τα δημοσιεύματα της Realnews.

Για άλλη μια φορά, ο πρώην υπουργός Άμυνας μένει στους τύπους και όχι στην ουσία των αποκαλυπτικών δημοσιευμάτων της Realnews για τις μίζες στα υποβρύχια. 

Ωστόσο το αντικείμενο των αποκαλύψεων της Realnews δεν είχε να κάνει με τον τύπο, αλλά με την ουσία: δηλαδή τις μίζες που εγγράφως αποδεικνύεται, μέσα από καταθέσεις στη γερμανική δικαιοσύνη, ότι δόθηκαν.

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε η καθυστερημένη ανακοίνωση.
Αντ΄ αυτού ο κ.Τσοχατζόπουλος συνεχίζει να απειλεί, χωρίς να το πράττει, με προσφυγή στη Δικαιοσύνη και αγωγές.

Όντως αυτός είναι ο τρόπος για να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να λυθεί το θέμα. 

Κι αφού ο κ. Τσοχατζόπουλος δεν το κάνει, η Realnews καταθέτει άμεσα αγωγή για όλα όσα συκοφαντικά, υβριστικά και προσβλητικά εμπεριέχονται στις δηλώσεις του κ. Τσοχατζόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτήν την Κυριακή η Realnews κυκλοφορεί με νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις για τις μίζες και το πάρτι εκατομμυρίων που είχε στηθεί γύρω από τα υποβρύχια".
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: