Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Παράδοση φορτηγών στην Κυπριακή Εθνοφρουρά από την ΕΛΒΟ


Τριάντα τρία φορτηγά γενικής χρήσης θα παραδώσει η ΕΛΒΟ στο υπουργείο Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας τέλος Μαρτίου.

Με την παράδοση αυτή, ολοκληρώνεται ο πρώτος τύπος φορτηγών συνόλου 128 τεμαχίων από τα 309 συνολικά φορτηγά που έχουν κατακυρωθεί στην ΕΛΒΟ μετά από συμμετοχή της σε διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό. 
Τον διαγωνισμό αυτό, στον οποίο συμμετείχαν μεγάλοι διεθνείς οίκοι κατασκευής οχημάτων, κέρδισε η ΕΛΒΟ δίνοντας την καλύτερη προσφορά.

Οι εργαζόμενοι της ΕΛΒΟ έδειξαν εκτός της μεγάλης τεχνογνωσίας και της πολύχρονης εμπειρίας και εξειδίκευσης που έχουν στην κατασκευή φορτηγών, και την στήριξή τους στην εταιρεία και στις συμβατικές της υποχρεώσεις σε μία πολύ δύσκολη περίοδο.

Παρόλο που υπήρξε καθυστέρηση στην πληρωμή της μισθοδοσίας τους, συνεχίζουν την εκτέλεση του προγράμματος μέσα στα προβλεπόμενα από την σύμβαση χρονικά όρια.

Η ΕΛΒΟ εδραιώνει την δραστηριότητά της στην κατασκευή φορτηγών όπου έχει τριακονταετή πείρα παραδίδοντας έγκαιρα και σε μικρό χρονικό διάστημα οχήματα έτοιμα για χρήση.

Από το 1977 έχει παραδώσει περισσότερα από 12.000 φορτηγά διαφόρων τύπων στον στρατό, στην αεροπορία, στην πυροσβεστική υπηρεσία σε δήμους, κοινότητες και άλλους φορείς. Η ΕΛΒΟ δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή των φορτηγών εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα και την αξιοπιστία των οχημάτων αυτών.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: