Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Προκλητικός ο Μπουτάρης: Το Ισλάμ είναι θρησκεία αγάπης – Πρέπει να γίνει το τζαμί (Βίντεο)

al6_0-boutaroglou2

Μία δήλωση που προκαλεί πολλά ερωτηματικά και που έρχεται σε μία στιγμή δύσκολη για την Ελλάδα, προχώρησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Την ώρα που η χώρα μας δοκιμάζεται από τον σκληρό εκβιασμό των δανειστών και οι Τούρκοι δεν σταματούν τις προκλήσεις στο Αιγαίο, έρχεται ο ιδιόρρυθμος Μπουτάρης να βάλει φωτιά με τις δηλώσεις του και να προκαλέσει το κοινό αίσθημα…

Μιλώντας σε σπουδαστές δημοσιογραφίας στη Θεσσαλονίκη και απάντησε σε μια σειρά απο ερωτήσεις που του απεύθυναν οι μαθητές.



Αρκετές ερωτήσεις προσέγγισαν τα ζητήματα με τη Τουρκία και τις απόψεις που έχει για τη χώρα αυτή ο κ. Μπουτάρης.


Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης δήλωσε «η Τουρκία αποτελεί ένα κράτος που έχει επεκτατικές βλέψεις και τάσεις» και οτι «Είναι αδηφάγοι και εξαρτάται από εμάς το να τους κόψουμε το βήχα» και στη συνέχεια απάντησε σχετικά με τη μουσουλμανική θρησκεία «είναι μια εξέλιξη της χριστιανικής, που απευθύνεται σε άλλου τύπου κόσμο.


Παράλληλα είναι θρησκεία αγάπης και ειρήνης, σας προτείνω να διαβάσετε για αυτήν.»


Ο κ. Μπουτάρης αναφέρθηκε και στο θέμα ανέγερσης μουσουλμανικού τεμένους στη Θεσσαλονίκη «Εάν έρθει η μουσουλμανική κοινότητα και μας πει ότι έχουν οικόπεδο και θέλουν να χτίσουν τζαμί εκεί, θα ρωτήσουν την πολεοδομία.


Εάν έχουν και τις απαραίτητες άδειες να το κάνουν, δεν έχουμε πρόβλημα.


Εμείς δεν ανακατευόμαστε εδώ καθόλου, ούτε δίνουμε λεφτά ούτε μπορούμε να αρνηθούμε, αν έχουν εγκεκριμένη άδεια από το κράτος» και επεσήμανε «Η εκκλησία. αν είναι σοβαρή θα πει κάντε το»…


Δείτε τις προκλητικές δηλώσεις:

briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: