Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Η κατάντια με τους αστράτευτους: η περίπτωση Κορωνάκη

11038259_650X362
Ανυπότακτος είναι ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης, αναφέρουν με ερώτηση τους προς τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας 23 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.


Οι βουλευτές της ΝΔ, με επικεφαλής τον Λευτέρη Αυγενάκη, σημειώνουν ότι ο Τάσος Κορωνάκης που με απόφαση του πρωθυπουργού μετέχει στην πολιτική ομάδα διαπραγμάτευσηςέλαβε δύο 6μηνες αναβολές για λόγους υγείας, με τη δεύτερη να λήγει το Νοέμβριο του 2005.

Στη συνέχεια, προσθέτουν, δήλωσε ψευδή διεύθυνση για να μην μπορέσει η αστυνομία να του επιδώσει το Φύλλο Κατάταξης, ενώ μόλις πριν από λίγες ημέρες τον «ανακάλυψαν» και να του επέδωσαν το χαρτί κατάταξης. «Υπάρχει Δελτίο Κατάταξης για τον Στρατιώτη Αναστάσιο Κορωνάκη του Χαρίτωνα σε Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων του Ε.Σ. για την 8η Ιουλίου 2015, με την ΕΣΣΟ Δ2015;

Κατετάγη και υπηρετεί τη στρατιωτική θητεία του ο εν λόγω Στρατιώτης, όπως προβλέπεται; Αν παρουσιάστηκε σε ποιο κέντρο υπηρετεί αυτή τη στιγμή; Αν δεν έχει παρουσιαστεί, δε θεωρείται ανυπότακτος για δεύτερη φορά;», είναι ένα από τα ερωτήματα που θέτουν οι 23 βουλευτές της ΝΔ.

koronakis.jpg

Δυστυχώς, αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της Αριστεράς, η οποία όλα αυτά τα χρόνια μεγάλωσε σε μια ιδεολογική σχολή που προσπάθησε να κατεδαφίσει την ιστορική συνείδηση, αμφισβήτησε τη σημασία του αμυντικού συστήματος και των Ενόπλων Δυνάμεων, αρνήθηκε ότι η σχέση μας με την Δύση είναι όχι μόνο μια σχέση οργανική, αλλά και τακτική απέναντι σε μεγάλες απειλές του διεθνούς συστήματος και αναλώθηκε σε εθνολαϊκίστικες κραυγές προς χάριν της θεατρικής πτυχής της πολιτικής και με σκοπό την ανάληψη της εξουσίας.

Αναμένουμε τις αντιδράσεις από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο που έχει υποσχεθεί καταργήσεις ρουσφετιών και βυσμάτων στις Ένοπλες Δυνάμεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: