Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΗΡΥΤΤΕΙ… ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ «ΑΓΑΠΕΣ»

al6_0-Boutaroglou
7311ceb211111Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σε ένα καινούργιο ξέσπασμα του ο «αξιαγάπητος» και «λαοπρόβλητος» δήμαρχος της άλλοτε συμπρωτεύουσας και σήμερα «ξέφραγο αμπέλι», Θεσσαλονίκης, αποκάλεσε το Ισλάμ μεγάλη θρησκεία της «ειρήνης» και της αγάπης.


Τα άριστα δε δείγματα αυτής της «ισλαμική αγάπης», τα βλέπουμε αυτές τις μέρες σε όλο τον ισλαμικό κόσμο όπου το αίμα ρέει άφθονο προς όλες τις πλευρές.


Μάλιστα είναι τόση η αγάπη του προς αυτή την «θεόφερτη» θρησκεία, που εκτός από του ότι φαίνεται να… λατρεύει τις ισλαμικές «αγάπες» από…τις «χίλιες και μια νύχτα», ονειρεύεται να «κοσμήσει» την πόλη του με πανύψηλους καλλιτεχνικούς μιναρέδες από όπου θα ακούγεται κάθε πρωί ένα ουρλιαχτό κάλεσμα μουσουλμανικής προσευχής, μπας και «ξυπνήσουν» οι κοιμώμενοι δημότες του που τόσο τον λατρεύουν και τον τιμούν με τις ψήφους του.


Ο αξιαγάπητος και λαοφιλής αυτός δήμαρχος, αρέσκεται να πηγαίνει τακτικά στην γείτονα «φίλη» και «σύμμαχο» Τουρκία, που τελευταία έχει ξεσαλώσει από παραβάσεις της ελληνικής κυριαρχίας σε όλο το μήκος και το πλάτος του Αιγαίου και να επιδεικνύει τις κόκκινες κάλτσες του, στους «αδελφούς» του Τούρκους, γιατί αυτό είναι το χρώμα της σημαίας τους.
Έτσι τους τιμά κατάλληλα!

Άφεριν δήμαρχε!

3f7b7fa773343280e733c6eaf187e4c8
Παράλληλα έχει εκπονήσει σχέδια για να γεμίσει την «ερωτική», όπως χαρακτηρίζεται πόλη του, και με άλλα μουσουλμανικά μνημεία.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι από την άλλη θέλει να προωθήσει τους αγαπημένους του γκέϊ, κάτι που όμως δεν συμβιβάζεται κύριε δήμαρχε με το αγαπητό σου Ισλάμ, όπου οι ομοφυλόφιλοι εκτελούνται εν ψυχρώ.

Ίσως, να… οργανώσει παρελάσεις των γκέι με πανισλαμικά σύμβολα !!!

Όλα να τα περιμένει κανείς!

Και μετά, ξυπνήσαμε και γελάσαμε, αλλά και κλάψαμε, στην γενέτειρα μας για το κατάντημα της!

Αλλά να ήταν μόνο αυτό ;;;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: