Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Οι Δυνάμεις Κατοχής Επιβάλλουν Αφανισμό του Ελληνικού Λαού

ΜΝΗΜΟΝΙΑ
Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος
Είμαστε λίγες μέρες από ένα δημοψήφισμα που ο Ελληνικός λαός καλείται να απαντήσει για την αποδοχή ή όχι ενός προγράμματος, που στην ουσία δεν υπάρχει αλλά αφορά την επιλογή να ανέχεται τα εκβιαστικά τελεσίγραφα της υποταγής ή να αποκτήσει το δικαίωμα να αντιστέκεται στο παρακράτος του φασισμού και της διαφθοράς, που κατάντησε την Ελλάδα να σέρνεται εδώ και πέντε χρόνια στα γόνατα.


Όμως το πραγματικό ερώτημα του δημοψηφίσματος έχει μετατραπεί σκόπιμα στο ψευτοδίλημμα εντός ή εκτός ΕΕ, επί του οποίου σαφέστατα και δεν υπάρχει καμιά διαφωνία  από κανένα αν εξαιρέσουμε το ΚΚΕ που αποκλειστικά δηλώνει εκτός ΕΕ.

Πέρα από τη διαστρέβλωση του ερωτήματος όμως, που σκόπιμα οδηγεί το λαό σε διχασμό, όπως είχαμε αναλύσει σε πρόσφατο άρθρο μας στο pentapostagma.gr, ο λαός δέχεται ένα ανεπανάληπτο μπαράζ εκβιασμών και απειλών από την ευρωπαϊκή επιτροπή μέσω του τραπεζικού συστήματος και των διεθνών ταμείων. Καλείται λοιπόν να αποφασίσει υπό καθεστώς βίας και νοθείας.

Οι δυνάμεις κατοχής απαιτούν το ΝΑΙ και απαιτούν τον αφανισμό αυτών που θέλουν να σκέφτονται ακόμα ελεύθερα. 


Δυστυχώς είδαμε πρόσφατα υψηλά ιστάμενους θεσμούς τόσο από τον Στρατιωτικό όσο και από τον Εκκλησιαστικό χώρο να έχουν υποκύψει και να εξυπηρετούν άθελα τους, πέφτοντας θύματα της ξένης προπαγάνδας, τα ανθελληνικά συμφέροντα.


Πόσο δικαιώνονται άραγε αυτοί που μιλάγανε κάποτε για την κυριαρχία των τραπεζιτών και μέσω της ρευστότητας τον εκβιασμό πολιτών και κρατών.


Δημοψηφίσματα κάτω από εκβιασμούς και εξαναγκαστική εξαθλίωση δεν μπορεί να θεωρούνται αποδεκτά, ειδικά όταν το αποτέλεσμα είναι σε βάρος του εκβιαζόμενου. 

Όμως και στην αντίθετη περίπτωση το αποτέλεσμα δεν θα περιγράφει την πραγματική κατάσταση.

Θα πρέπει οι κυβερνώντες με σύνεση και νηφαλιότητα να επανεξετάσουν την όλη κατάσταση.


Η πραγματική βούληση του λαού ήδη εκφράστηκε πριν το κλείσιμο των τραπεζών, πλέον από εδώ και πέρα ότι γίνει είναι νοθευμένο καθόσον όπως αναφέρει και το σύνταγμα η λαϊκή βούληση πρέπει να εκφράζεται ελεύθερα και ανόθευτα.

Το συγκεκριμένο δημοψήφισμα πλέον καθίσταται νόθο, πρέπει να καταγγελθεί δημόσια και να αποσυρθεί από τον πρωθυπουργό της χώρας ή να συνεχιστεί με άλλο σαφές και ισχύον ερώτημα όπως ‘’αποδέχεστε κάθε τελική πρόταση των δανειστών και της Ε Επιτροπής ή όποιου άλλου να εφαρμόζεται με απόφαση της βουλής ή με δημοψήφισμα ‘’ Συνέχιση της παρούσας διαδικασίας εκτιμούμε ότι εξυπηρετεί πλέον μόνο τα συμφέροντα των εκβιαστών και διχάζει αναίτια το λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: