Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Τάγματα ολόκληρα υπό την επιρροή της Τουρκίας έχουν εισέλθει στη χώρα και αναμένουν το σήμα της τουρκικής ώρας μηδέν


Η σημαντική νέα εξέλιξη στα δρώμενα της Ανατολικής Μεσογείου, είναι πρωτοφανής για τα ελληνοτουρκικά δεδομένα.


Αυτή είναι η σύσταση από την Τουρκία μιας αναφαινόμενης ισλαμικής συμμαχίας κρατών, που υπό τη διεύθυνση της αμφισβητούν την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας.

Η Τουρκία δεν είναι μόνη και προετοιμάζει το έδαφος για την ώρα μηδέν.


Πρώτα με το Πακιστάν, που έμπρακτα απέδειξε την εχθρικότητα του προς την Ελλάδα με την αποστολή στρατιωτικών μέσων στο πλάι της Τουρκίας, παρόλο που απέχει από τα μέρη μας χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.



Δεύτερον με τη Λιβύη, που συνομολόγησε με την αμφισβητούμενη κυβέρνηση της ανύπαρκτα θαλάσσια σύνορα με την Τουρκία και οπωσδήποτε θα της παράσχει στρατιωτικές ευκολίες, ώστε να απειλήσει και από το νότο την Ελλάδα.



Μια πιθανή τρίτη χώρα, που μέχρι στιγμής τηρεί επιτήδεια ισορροπία είναι η Αλβανία, όπου όμως ήδη υπάρχει τουρκικό στρατιωτικό λιμάνι στο Δυρράχιο.


Άρα, ούτε το Ιόνιο είναι απολύτως ασφαλές.

Πιθανόν να υπάρξει και άλλη μουσουλμανική χώρα πρόθυμη να συμμαχήσει με την Τουρκία εναντίον μας.

Όλα τα παραπάνω, έχουν τελείως διαφοροποιήσει την κατάσταση όπως τη γνωρίζαμε.


Η έντονη και καθημερινή δραστηριότητα της Τουρκίας σε όλα τα επίπεδα, δείχνει έναν υψηλό πυρετό προετοιμασίας για επιθετική δράση, της οποίας προς το παρόν αντιλαμβανόμαστε μόνο τα συμπτώματα.

Όλες οι κινήσεις της Τουρκίας οδηγούν σε μια περίσφιξη της Ελλάδας, που σκοπό έχει να αποσπάσει την ειρηνική παράδοση της και το συμβιβασμό, λόγω φόβου, είτε να προβεί σε βία και σε πόλεμο, αν η Ελλάδα σταθεί απέναντι της.

Αυτά θα συμβούν οπωσδήποτε, εφόσον τα γεγονότα δεν παίρνουν άλλη αναβολή και όλα πιέζουν προς μια λύση που θα ισχύει για τις επόμενες πολλές δεκαετίες.

Όταν ο κόμπος φτάνει στο χτένι, ένα από τα δύο θα σπάσει. Η Τουρκία 'έχει τραβήξει σχεδόν όλο το σχοινί.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο δρόμος είναι ένας και αυτός οδηγεί στην κατεπείγουσα ανάκαμψη και την ισχυροποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων, αν θέλουμε η Ελλάδα να συνεχίσει την πορεία της στην ιστορία.


Η διπλωματία του εξευμενισμού, που εγκαινίασε ο Σημίτης έχει όχι μόνο ιστορικά αποτύχει, αλλά είναι και υπεύθυνη για τη σημερινή κατάσταση.

Η διπλωματία χωρίς την υποστήριξη της ένοπλης ισχύος είναι μια ανούσια πολυλογία.
Όσο για την ΕΕ και το ΝΑΤΟ να μην περιμένουμε παρά μόνο λόγια συμπάθειας και τίποτα άλλο.

Οπωσδήποτε μαζί με τα παραπάνω, θα πρέπει να τακτοποιηθεί άμεσα και ριζικά το θέμα της λαθρομετανάστευσης, διότι ήδη τάγματα ολόκληρα υπό την επιρροή της Τουρκίας έχουν εισέλθει στη χώρα και αναμένουν το σήμα της τουρκικής ώρας μηδέν....

Γ.Γ.Γ


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: