Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Γιαούρτωσαν τον Αλαβάνο στον Άγιο Παντελεήμονα


Με γιαούρτια υποδέχθηκαν τον υποψήφιο Περιφερειάρχης τoυ συνδυασμού "Ελεύθερη Αττική" και πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκο Αλαβάνο, κάτοικοι του Αγίου Παντελέημονα.
Το περιστατικό έλαβε χώρα μόλις χθες. 

Ο Αλέκος Αλαβάνος βρέθηκε στην συγκεκριμένη πλατεία, ως μέρος της προεκλογικής του εκστρατείας και προφανώς δεν είχε ενημερωθεί σωστά από τους συνεργάτες του, για τα αισθήματα που τρέφουν οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα για το κόμμα του.
Το πραγματικά περίεργο της ιστορίας ήταν ότι ο κ. Αλαβάνος έβγαλε ανακοίνωση, με την οποία μέμφεται την αστυνομία ... διότι επέτρεψε στην βία να αναπτυχθεί την περιοχή. 


Μήπως πρόκειται για διαφορετικό Αλαβάνο από αυτόν που δήλωνε (λανθασμένα φυσικά) ότι η "βία" περιλαμβάνεται και στον εθνικό ύμνο των Ελλήνων και λοιπά και λοιπά; Μήπως πρόκειται για διαφορετικό Αλαβάνο από αυτόν που προσπαθούσε να μας πείσει ότι η "εξέγερση" του Δεκέμβρη δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί με ... καταστολή; 

Δεν νομίζουμε, μάλλον ο ίδιος είναι. Κοίτα να δείς που δεν τον ενοχλούσαν οι μολότωφ, αλλά ένα γιαουρτάκι τον έκανε να βγεί από τα ρούχα του... Πώς αλλάζουν οι καιροί!


ΥΓ: Η γνωστή "μάρτυρας", "κάτοικος" και καταγγέλουσα Μαρίνα Βήχου, μην θέλοντας να μείνει εκτός προσκηνίου, κατήγγειλε εναντίον "ανώνυμο τηλεφώνημα" στο οποίο απειλήθηκε η σωματική της ακεραιότητα! 


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: