Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Έλληνα, Χριστιανέ Ορθόδοξε μην αφήσεις να σε σφραγίσουν!


«Εγώ την ψυχή μου δεν την πουλάω», μου τόνισε φωναχτά ένα αγαπημένο μου ανθρώπινο πλάσμα, με αφορμή και αιτία το επικείμενο ΓΕΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, δια της περιβόητης (βιομετρικής) «κάρτας του πολίτη».
Συζήτησα επί μακρόν, καθώς ανέκαθεν έχω το… μειονέκτημα να ψάχνω και να ψάχνομαι επί παντός  θέματος, επί παντός του επιστητού, όπως λέγαμε εμείς οι παλαιότεροι!
Χωρίς περιστροφές, λοιπόν, κατέληξα στο ίδιο συμπέρασμα με αυτό του Φίλου: Μας σφραγίζουν, αγαπητοί μου Αναγνώστες. Κανονικά και με τον νόμο. Μας παίρνουν αντί ενός πινακίου φακής την ΨΥΧΗ ΜΑΣ!..
Αυτά που θα συμβούν με το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ανήκουν στα κελεύσματα και τους στόχους της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.

Αυτό είναι το περιβόητο ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ δια του οποίου η Ανθρωπότης θα καταστεί υποχείριο του Θηρίου, όπως αναγράφεται στην Αποκάλυψη. Πρόκειται για τον ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ της ζωής και της ψυχικής οντότητας ενός εκάστου εξ ημών και υμών. Μας καθιστούν έτσι πειθήνια όργανά τους σε κάθε πράξη και σκέψη μας.

Αυτή είναι η πεμπτουσία του από πάσης απόψεως απαράδεκτου κυβερνητικού συμβιβασμού με την «φιλοσοφία» του Διεθνούς Σιωνισμού.

Και για όνομα του Θεού, κάθε Ελληνας, κάθε Ορθόδοξος Χριστιανός, ας αντιληφθεί κι ας αντιδράσει στο προ των θυρών ΧΑΡΑΓΜΑ που μας επεφύλαξε η βρωμερή, νεοεποχίτικη, πρακτική και τακτική και στόχευση των ΗΔΗ υποχειρίων του ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ πολιτικών αρχόντων μας.

Η μεθόδευση επί τούτου υπήρξε, ομολογουμένως, ναι μεν άκρως ΔΟΛΙΑ αλλά και μαθηματικά, οργανωμένη: Κατ’ αρχήν θα τους χρεώσουμε στο έπακρο, θα τους καταστήσουμε απέλπιδες και δυστυχείς, (είπαν οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ) και στην συνέχεια, αφού τους πετάξουμε ένα ξεροκόματο και μια – ΦΡΟΥΔΑ οπωσδήποτε – ελπίδα για το μέλλον θα τους καταστήσουμε υποχείριά μας.

Προσοχή: Ειδικά τους Ελληνες, πρώτα απ’ όλους θέλουν να πλήξουν, οι οποίοι με την ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ, από αρχαιοτάτων χρόνων, φιλοσοφία τους και εν συνεχεία με την πίστη τους στην Ορθοδοξία, έχουν καταστεί οι πλέον επικίνδυνοι εχθροί της δικής τους υλιστικής και δεσποτικής δοξασίας. Θα έλεγα, καθέτως και οριζοντίως, ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ.

Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος
Υ.Γ.: Οφείλω να υπενθυμίσω στους πάντες ότι επί του επικειμένου ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ των Ελλήνων και γενικά κάθε Χριστιανού Ορθοδόξου και γενικότερα όλων των λαών, η αγωνίστρια της Ορθοδοξίας Μαρία Δουράκη είχε (δια του τηλεοπτικού σταθμού «ΤΗΛΕΤΩΡΑ»), επανειλημμένως, επισημάνει τα, την σήμερον, τεκταινόμενα.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: