Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

"Finito" το μέρισμα του ΜΤΣ - Το υπ. Οικονομικών δεν υπέγραψε για να πάρουν το μέρισμα δ' τριμήνου


Το υπουργείο Οικονομικών δεν υπέγραψε την χορήγηση του μερίσματος  Δ΄Τριμήνου στους μερισματούχους του  Μ.Τ.Σ.  και συνεπώς οι δικαιούχοι απόστρατοι που έχουν καταβάλει από την υστέρημά τους επ ί δεκαετίες τις εισφορές τους στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού για ρπώτη φορά στην ιστορία του Ταμείου δεν θα εισπράξουν αυτά που δικαιούνται.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο  υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης αρνήθηκε να υπογράψει  την αποδέσμευση του χρηματικού ποσού και ως εκ τούτου δεν θα χορηγηθούν στις 22 Οκτωβρίου, τα μερισματα της 3μηνίας.
Το defencenet.gr από την περασμένη εβδομάδα, είχε εκφράσει τις αμφιβολίες του ως προς το κατά πόσο οι κυβερνητικές διαβεβαιώσεις σε επίπεδο ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας είχαν πρακτική αξία δεδομένου ότι στο υπουργείο Οικονομικών επικρατεί άνεμος απόλυτα "αντιστρατιωτικός" για οποιοδήποτε θέμα: Από τα προγράμματα αμυνιτικών επενδύσεων μέχρι τους μισθούς των στελεχών και των αποστράτων.

Για την ερχόμενη εβδομάδα έχει προγραμματίστεί συνέντευξη Τύπου από τον Πρόεδρο του Μ.Τ.Σ. και απ'ότι φαίνεται έρχεται "η ώρα των δικαστηρίων".
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: