Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ !



Την 16χρονη Ζελάλ την σκότωσε ο 15χρονος αδερφός της
Αποκαλύφθηκε ότι η 16χρονη μαθήτρια λυκείου Ζελάλ Σ. που βρέθηκε στο Ιγδιρ δολοφονημένη με 21 μαχαιριές υπήρξε θύμα εγκλήματος ¨τιμής¨.
Ο Αχμέτ Σ. που ασχολείται με την κτηνοτροφία, το περασμένο καλοκαίρι πήγε να δουλέψει ως τσομπάνης στο χωριό Χασάντσαβους της περιοχής του Καρς, παίρνοντας μαζί του την γυναίκα του και τα 4 του παιδιά. Στο χωριό η κόρη του Αχμέτ Σ. η Ζελάλ ερωτεύτηκε τον 25χρονο κάτοικο του χωριού Φιράτ Υ. Ο έρωτας τους συνεχίστηκε και αφού έληξε η δουλειά του Αχμέτ ως τσομπάνου.

Η Ζελάλ που ήταν μαθήτρια της 10ης τάξης γύρισε στο Ίγδιρ μαζί με την οικογένεια της. 

Πριν 2 μήνες συναντήθηκε με τον Φιράτ Υ. στην έξοδο του σχολείου και το έσκασαν. Ο τσομπάνης Αχμέτ Σ. υπέβαλε μήνυση για απαγωγή του κοριτσιού από τον Φιράτ Υ.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες ο Αχμέτ για να ανακαλέσει την μήνυση του και να επιτρέψει να παντρευτούνε ζήτησε 20 χιλ λίρες προίκα. 

Όμως καθώς αυτό το ποσό θεωρήθηκε μεγάλο από τον Χαιντάρ Υ-πατέρα του Φιράτ, πριν από 10 μέρες παρέδωσε την Ζελάλ στις δυνάμεις ασφαλείας στο Αρπατσάι.

Ο Αχμέτ Σ παίρνοντας την κόρη του της είπε πως ¨θα σου κάνουμε γάμο¨.

ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΒΡΑΔΙΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ
Ο Αχμέτ Σ . πήγε τη κόρη του σπίτι και αφού την έδειρε την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο.

Ο Αχμέτ Σ στις 1 Ιανουαρίου πήρε την γυναίκα του Μπεσρά, τα δύο κορίτσια και τον γιό του και πήγαν στον γάμο του ανιψιού του στο χωριό.

Ο 15χρονος γιός της οικογένειας Ι.Σ. κατά τη διάρκεια του γάμου γύρισε στο σπίτι και ζήτησε από την αδερφή του να του ανοίξει την πόρτα. Όμως η Ζελάλ του είπε πως ¨ Δεν θα ανοίξω την πόρτα. Α με σκοτώσεις . Το ξέρω.¨. 

Αυτός της είπε πως ¨

Όχι δεν θα σκοτώσω εσένα. Θα σκοτώσω αυτούς που σε έφεραν σε αυτή τη κατάσταση. Πρέπει να μιλήσουμε¨, πείθοντας την έτσι να ανοίξει την πόρτα. Με βάση τις κατηγορίες μόλις άνοιξε η πόρτα ο Ι.Σ. μπήκε μέσα και σκότωσε την Ζελάλ με 21 μαχαιριές.

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ
Η οικογένεια όταν ήρθε από το γάμο και βρήκε το σώμα της Ζελάλ μέσα στα αίματα, ενημέρωσε τις δυνάμεις ασφαλείας. Ακολούθως η μάνα Μπεσρά, ο πατέρας Αχμέτ και ο γιός τους ο Ι.Σ. συνελήφθησαν από την στρατοχωροφυλακή. 

Κατά την διάρκεια της ανάκρισης ο Ι.Σ. που δουλεύει ως τσομπάνος και δεν πάει σχολείο, είπε πως αφού φιλονίκησε με την αδερφή του Ζελάλ, την σκότωσε και υπερασπίστηκε πως οι γονείς του δεν ήξεραν τίποτε για αυτό νωρίτερα.

Το πτώμα της Ζελάλ στάλθηκε στην ιατρική σχολή της Τραπεζούντας για νεκροψία. 

Στην νεκροψία διαπιστώθηκε πως ήταν έγκυος τριών εβδομάδων. 

Η Ζελάλ θάφτηκε χτες το βράδυ στο νεκροταφείο του χωριού Κάτω Ερχατζί. 

Η μάνα και ο πατέρας αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ ο Ι.Σ. κρατήθηκε και στάλθηκε στις φυλακές της πόλης Ίγδιρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: